Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mare salariu din gaming te convinge sa te apuci de Overwatch

Playtech Playtech,
Cel mai mare salariu din gaming te convinge sa te apuci de Overwatch

Competitiile de eSports reusesc sa genereze un public din ce in ce mai larg, iar la ora actuala, pasionatii de Overwatch castiga surprinzator de bine. in Statele Unite ale Americii, meseria de gamer este recunoscuta si legiferata. Nu mai este vorba doar de cautarea unor sponsori. Din pozitia de gamer, te angajezi, cineva iti plateste []. continuă pe Playtech

Care este cel mai mare dar dat de Dumnezeu? Raspunsul neasteptat dat de un cunoscut preot

Parintele Arsenie Papacioc, considerat unul dintre cei mai mari duhovnici romani, a vorbit despre cel mai mare dar pe care Dumnezeu l-a oferit oamenilor, dar pe care nu stim sa-l apreciem .

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. O bomba uriasa din Al Doilea Razboi Mondial a fost dezamorsata

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. Peste 60. 000 de oameni s-au intors, duminica, la casele lor dupa ce o bomba din cel de-al Doilea Razboi.

Cel mai bun hairstylist din Romania in 2017 va fi anuntat in luna noiembrie la Bucuresti

Cel mai bun hairstylist al noii generatii de specialisti din Romania va fi desemnat la Bucuresti in luna noiembrie in urma unei preselectii riguroase si a unor probe de tehnica si creativitate.

Care este cel mai sigur loc din avion? Dezvaluirea facuta de o stewardesa

Cu siguranta, atunci cand calatoriti cu avionul v-ati intrebat adesea care este cel mai sigur loc. Beth Blair, o fosta stewardesa, a dezvaluit secretul, intr-un interviu pentru.

incepe Oktobefest, cel mai mare festival de bere din Romania. Vor fi concerte speciale, preparate delicioase, concursuri deja celebre si peste 10.000 de premii

Cel mai mare festival de bere din Romania aduce 11 zile pline de distractie la Brasov. Vor fi doua corturi, locuri speciale de relaxare si lectura, un parc de distractii, concerte speciale si preparate care iti lasa gura apa.

ARDE Orasul ingerilor! Cel MAI MARE INCENDIU de vegetatie din istoria Los Angeles-ului (VIDEO, FOTO)

Un incendiu de padure s-a propagat sambata pana in apropierea unui cartier din nord-vestul Los Angeles, cel de al doilea oras ca marime din SUA, fortand a evacuarea locuintelor.

Radu Banciu, dupa Franta 0-0 Luxemburg: Dupa ce a trait cea mai mare umilinta din istoria natioanalei, Didier Deschamps a mai avut o drama cand s-a trezit si a vazut ca e tot 0-0 (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri marea supriza de duminica seara din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Dupa ce a batut clar pe Olanda cu 4-0.

iPhone 8 ar putea fi cel mai scump smartphone din 2017

Cei de la Apple nu au facut o treaba foarte buna in a mentine misterul din jurul iminentului iPhone 8. Pana si preturile au ajuns online. Anul acesta, batranul iPhone aniverseaza 10 ani de la lansare. Cu aceasta ocazie, cei de la Apple au fost fortati de circumstante sa vina la inaintare cu un produs [].

Festivalul Usturoiului l-a desemnat pe Cel mai BARBATOS barbat din Tinutul Contelui Dracula! (FOTO)

Peste 2000 de oameni au venit, sambata, la a cincea editie a Festivalului Usturoiului, organizat in Tinutul Contelui Dracula din Pasul Tihuta, fiind provocati sa participe la demonstratii de lupta s.

Romania a ramas fara ministru al Apararii cu putin inainte de cel mai mare exercitiu militar al Rusiei de la sfarsitul Razboiului Rece si dupa valul de pensionari din Armata

Romania a ramas marti fara ministrul Apararii dupa ce Adrian Tutuianu si-a dat demisia in contextul in care MApN a anuntat ca nu va putea face toate platile catre salariatii militari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )