Libnet.ro
UNICEF

19:15

ARDE Orasul ingerilor! Cel MAI MARE INCENDIU de vegetatie din istoria Los Angeles-ului (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
ARDE Orasul ingerilor! Cel MAI MARE INCENDIU de vegetatie din istoria Los Angeles-ului (VIDEO, FOTO)

Un incendiu de padure s-a propagat sambata pana in apropierea unui cartier din nord-vestul Los Angeles, cel de al doilea oras ca marime din SUA, fortand a evacuarea locuintelor. continuă pe B1

Sute de persoane evacuate in Los Angeles in urma celui mai mare incendiu de vegetatie din istoria orasului

Un incendiu de vegetatie s-a extins sambata in nordul orasului Los Angeles, primarul declarand ca este cea mai mare valvataie din istoria orasului. Acesta a ordonat evacuarea catorva sute de persoane si inchiderea unei autostrazi, relateaza Reuters.

Cel mai mare spital din Oltenia va avea o Clinica de Cardiologie. Medicii vor efectua nu doar operatiile pe cord deschis, ci si cele pe vasele mari

Clinica de Cardiologie Interventionala si Chirurgie Cardiovasculara a fi construita in curtea Spitalului Judetean din Craiova, iar investitia va fi gata in aceasta toamna.

Opt zile de distractie. Cel mai mare targ al toamnei din Baragan se deschide pe 1 septembrie

Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, are loc la Calarasi de mai bine de 300 de ani. Mesteri populari si producatori locali se reunesc, in perioada 1-8 septembrie, pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei, in cartierul Caramidari, la Obor.

FOTO in Apuseni, pe Dambul lui Gaf, este realizat cel mai mare parc tematic dedicat iubirii din Romania. Tabara de sculptura in piatra cu tema eros

Artisti din intreaga tara, studenti sau profesori specializati in sculptura, participa in aceste zile la Tabara Nationala de Sculptura in Piatra Dambul lui Gaf, eveniment organizat in premiera in acest an de Centrul de Cultura Augustin Bena Alba. Tema sculpturilor ce vor fi realizate este iubirea.

S-a deschis balciul. Cel mai mare targ de toamna, amenajat la Obor

Calarasenii sunt asteptati, in perioada 1-8 septembrie, la Targul de toamna, cunoscut in traditia populara drept balci si care are o vechime de peste 300 de ani.

LG a lansat la targul IFA Berlin telefonul de varf de gama V30 despre care spune ca este cel mai usor smartphone cu ecran de 6 inci

LG a lansat la targul IFA, in Germania, telefonul de varf de gama V30 care vine la cateva luni dupa G6. Noul telefon are ecran mai mare decat G6, procesor mai puternic si capacitati video extinse. Telefonul va fi disponibil in Coreea de Sud din 21 septembrie si in Europa un pic mai tarziu. Pe piata din Coreea de Sud va exista o versiune V30+ cu 128 GB stocare.

FOTO Unda verde pentru cel mai mare proiect al Moldovei pe bani europeni. Drum refacut cu 73 de milioane de euro

Ministrul Rovana Plumb este asteptat luni, la Iasi, pentru a semna contractul de finantare pentru modernizarea Axa rutiera strategica 1 Iasi Suceava aprobat prin Programul Operational Regional 2014-2020.

Cel mai frumos si luxos hotel din Paris s-a redeschis. Este peste Ritz!

Cel mai frumos si mai luxos hotel din Paris s-a redeschis. Este vorba de Hotel de Crillon, cel care a avut nevoie de o renovare de multe sute de milioane de dolari. Iata cum arata pe interior si cat costa o noapte de cazare.

BACALAUREAT 2017. Care este cea mai mare nota luata la examen

Absolventii de liceu au aflat, vineri, notele la cea ce-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Cea mai mare nota obtinuta este 9,71 si a fost obtinuta de o eleva din judetul Iasi, de la profilul filologie. Nici un absolvent nu a reusit sa ia media 10.

Ministrul Ilan Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare; 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si 150 euro in Germania

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat, joi, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )