Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc: Scarlatescu nu mai exista pentru mine

Playtech Playtech,
Cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc: Scarlatescu nu mai exista pentru mine

S-a inregistrat cel mai mare scandal de la Chefi la cutite. Florin Dumitrescu a luat foc pe Catalin Scarlatescu dupa ce acesta din urma nu i-ar fi acordat atentia cuvenita. Asta l-a facut pe primul pe chef Dumitrescu sa exclame: Catalin Scarlatescu nu mai exista pentru mine. Scandal in direct la Antena 1. Ce si-au . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Italia: in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 853 decese. Cel mai mare numar inregistrat de la 28 martie

Italia a raportat, marti, 853 decese cauzate de noul coronavirus, fata de 630 inregistrate cu o zi inainte. Acesta este cel mai mare numar zilnic din 28 martie. Italia, cel mai mare numar numar de decese.

Cel mai mare producator mondial de manusi de cauciuc avertizeaza ca vor aparea intarzieri in livrarile sale

Grupul Top Glove Corp. din Malaezia, cel mai mare producator mondial de manusi de cauciuc, a avertizat marti ca livrarile sale vor inregistra intarzieri, cuprinse intre doua si patru saptamani, dupa ce testele au aratat ca peste 2. 000 dintre muncitorii sai au fost infectati cu coronavirus, scrie Agerpres citand agentia Associated Press.

Marea Britanie planuieste un imprumut de 400 de miliarde de lire sterline. Cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial

Marea Britanie planuieste un plan colosal de imprumut, in valoare de 400 de miliarde de lire sterline, cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial, din pricina pandemiei de COVID-19. Detaliile vor.

Sase localitati din jurul Bucurestiului au rata de infectare peste 11 Cel mai mare indice, la Snagov in Ilfov sunt in carantina 11 localitati

Sase localitati din jurul Capitalei - Berceni, Bragadiru, Clinceni, Dobroesti, Mogosoaia si Snagov - au rata de infectare la mia de locuitori de peste 11, cel mai mare indice - aproape 12 - fiind in Snagov, conform datelor transmise de Prefectura Ilfov. Unsprezece localitati din judet sunt in carantina.

CORONAVIRUS |Toronto, cel mai mare oras din Canada, intra in izolare incepand din 23 noiembrie

Orasul Toronto, cel mai mare din Canada, si o parte din imprejurimile sale vor intra in izolare incepand de luni, in contextul inmultirii in ritm ingrijorator a cazurilor de infectare cu noul.

Cel mai mare oras din Canada intra in izolare incepand de luni

Toronto, cel mai mare oras din Canada, va intra de luni in izolare din cauza agravarii epidemiei de COVID-19, a anuntat prim-ministrul provinciei Ontario, citat de AFP. Potrivit autoritatilor, perioada de carantina va dura cel putin 28 de zile, iar cei care incalca masurile risca o amenda de aproximativ 500 de euro.

Cel mai mare oras din Canada va intra in carantina

Toronto, cel mai mare oras din Canada, si o mare parte din imprejurimile sale vor fi plasate in izolare incepand de luni din cauza agravarii epidemiei de COVID-19, a anuntat, vineri, premierul provinciei Ontario, relateaza Agerpres.

Cel mai mare oras canadian, Toronto, intra de luni in carantina

Cel mai mare oras canadian, Toronto, si o mare parte din suburbiile sale vor fi plasate in carantina.

Coronavirus in lume: Cel mai mare oras din Canada intra in carantina

Cel mai mare oras din Canada, Toronto, si o mare parte din imprejurimile sale vor fi plasate in izolare incepand de luni din cauza agravarii epidemiei de COVID-19, a anuntat vineri prim-ministrul provinciei Ontario, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Rata de infectare de peste 11 la mia de locuitori in sase localitati din jurul Capitalei. Cel mai mare indice, la Snagov

Sase localitati din jurul Capitalei - Berceni, Bragadiru, Clinceni, Dobroesti, Mogosoaia si Snagov - au rata de infectare la mia de locuitori de peste 11. Cel mai mare indice - de aproape 12- este inregistrat in Snagov, conform datelor de duminica de la Prefectura Ilfov. Unsprezece localitati din judet sunt in carantina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )