Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marea Britanie planuieste un imprumut de 400 de miliarde de lire sterline. Cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial

B1 B1,
Marea Britanie planuieste un imprumut de 400 de miliarde de lire sterline. Cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial

Marea Britanie planuieste un plan colosal de imprumut, in valoare de 400 de miliarde de lire sterline, cel mai mare imprumut public dupa al II-lea Razboi Mondial, din pricina pandemiei de COVID-19. Detaliile vor. continuă pe B1

TransferGo primeste o finantare de 4 milioane de lire sterline de la Silicon Valley Bank

Platforma online TransferGo, folosita si de romanii plecati in strainatate sa trimita bani acasa, a primit o finantare de 4 milioane de lire sterline din partea filialei din Marea Britanie a Silicon Valley Bank SVB). Prin aceasta finantare compania planuieste sa continue dezvoltarea platformei sale de plati in timp real, destinata atat consumatorilor, cat si IMM-urilor si companiilor mari.

Marea Britanie: Avertisment impotriva hotilor, in limba romana, la un cunoscut hipermarket Trebuie sa credem ca toti romanii sunt hoti?

In Marea Britanie, lantul de hipermarketuri Tesco a afisat un avertisment adresat hotilor din magazine, scris in limba romana. Marea Britanie: Avertisment impotriva hotilor, in limba.

Vaccinul anti-Covid de la Pfizer ar putea primi aprobare in Marea Britanie saptamana aceasta - The Telegraph

Marea Britanie ar putea aproba vaccinul PfizerBioNTech saptamana aceasta, chiar inainte ca Statele Unite sa il autorizeze, scrie duminica site-ul The Telegraph, citat de Reuters.

N-ai uitat nimic, Boris? Guvernul Marii Britanii a lansat un clip de promovare a masurilor pentru mediu din care lipseste chiar Marea Britanie (VIDEO)

Amestec de indignare si hohote de ras in randul englezilor, dupa ce Guvernul Johnson a lansat un clip de promovare a planului sau in 10 pasi pentru o Mare Britanie mai verde, din care lipseste chiar Marea.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )