Libnet.ro
UNICEF

17:15

Bugetarul cu cel mai mare salariu din aparatul de stat romanesc. Ce venit lunar castiga

B1 B1,
Bugetarul cu cel mai mare salariu din aparatul de stat romanesc. Ce venit lunar castiga

Romania continua sa aiba al doilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, dupa Bulgaria. Cu toate acestea, cel mai mare salariu in sistemul bugetar, adica platit din bani publici, este. continuă pe B1

Geneva a adoptat cel mai mare salariu minim din lume. Care este suma si cum a influentat pandemia votul elvetienilor

Cetatenii elvetieni din Cantonul Geneva au votat adoptarea legii salariului minim. Echivalat in dolari, noua suma minima la care este indreptatit un angajat este de aproximativ 21,3 euro pe ora, devenind astfel cel mai mare salariu minim din lume.

VIDEO Cel mai mare oras din Nagorno-Karabah, bombardat duminica de armata azera

Noi tiruri, urmate de explozii, au zguduit duminica Stepankert, principalul oras din regiunea separatista Nargorno-Karabah, unde separatistii armeni sunt in conflict cu fortele azere, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Peste 9.000 de cazuri de COVID-19 in Rusia, in ultimele 24 de ore. Este cel mai mare numar zilnic inregistrat de la sfarsitul lunii mai

Potrivit celor mai recente date, raportate vineri, Rusiaa inregistrat 9. 412 de cazuri noi de coronavirus. Acesta este cel mai mare numar zilnic raportat dupa data de 23 mai, numarul total al infectarilor la.

Rusia recunoaste cresterea grava a cazurilor de coronavirus Cel mai grav bilant din mai

Vicepremierul rus, Tatiana Golikova, a recunoscut vineri o crestere grava a cazurilor de coronavirus din Rusia, asigurand totusi ca tara sa este pregatita sa faca fata acestei situatii, potrivit AFP. Pana vineri, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate oficial 9. 412 cazuri noi de coronavirus si 186 de decese cauzate de boala, cel mai mare total de la 23 mai.

Cea mai mare scoala din Buzau, inchisa. Mii de elevi, din tot judetul, invata online

Cea mai mare scoala din municipiul Buzau a intrat de vineri in scenariu rosu. Dupa o perioada de liniste, in care Buzaul a inregistrat din ce in ce mai putine cazuri de infectie cu SARS-CoV-2, judetul raporteaza tot mai multe imbolnaviri COVID-19.

Cel mai mare reactor de fuziune nucleara poate schimba cu totul felul in care avem acces la energie

Recent, o echipa de cercetatori MIT a facut o facut o mare surpriza cand au anuntat ca reactorul lor de fuziune compact SPARC este foarte probabil sa functioneze. Anuntul,.

Cel mai mare site de animatii piratate, omorat de coronavirus: ce a patit HorribleSubs

Daca ai vreo tangenta cu fenomenul anime, foarte popular la nivel global, este posibil sa fi auzit de HorribleSubs. Una dintre cele mai indragite si ilegale platforme la nivel global din acest.

Cel mai mare pericol al acestei perioade nu e accelerarea datoriilor, ci inflatia

Coronocriza a fost cauzata, atat de socuri pe partea cererii, cat si de socuri pe partea ofertei, iar impactul acestora asupra preturilor, ratei somajului, productivitatii si celorlate variabile macroeconomice este inca incert. Se poate totusi spune ca o trasatura comuna a crizei din anii 2008-2009 si a celei provocate de pandemia COVID-19 este ca principalii factori responsabili de gestionarea acestor situatii au ajuns sa fie conducatorii bancilor centrale, desi acestia nu au o functie electiva.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine o incaseaza

Punctul de pensie a crescut cu 14% din septembrie, potrivit proiectului de rectificare bugetara. Se propune ca incepand cu 1 septembrie 2020 valoarea punctului de pensie sa fie majorata cu 14%, respectiv de.

intalnire de gradul zero la Ciurel: Un autobuz STB si un autocamion, fata in fata pe cel mai recent pod din Capitala (VIDEO)

Pasajul Ciurel, proaspat inaugurat, a intrat in reparatii. Mai exact, dupa ce s-a dat drumul la trafic s-a descoperit ca breteaua de coborare in Strada Virtutii venind dinspre Splaiul Independentei are o.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )