Libnet.ro
UNICEF

09:31

Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

Playtech Playtech,
Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

In mod cert, divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu a fost unul usor. Totul s-a terminat in urma cu doi ani si jumatate, atunci cand Angelina a depus cererea de divort, invocand diferente ireconciliabile. De curand a iesit la iveala si cel mai mare secret dintre cei doi actori, de pe vremea cand . continuă pe Playtech

Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit cel mai ascuns secret. Ce face prezentatoarea Pro Tv in fiecare seara

Dupa 25 de ani pe sticla, Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului la stirile matinale ale PRO TV, si-a dezvaluit un secret. Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit secretul indragita prezentatoare Netisor, dupa cum o alinta colegii, aduce zilnic, de 25 de ani, horoscopul la stirile matinale ale PRO TV-ului. inainte sa ajunga .

Cel mai mare spital din Oltenia a ramas fara paza. Vizitatorii ajunsesera sa faca picnic la geamurile saloanelor

Haosul din Spitalul de Urgenta din Craiova a determinat conducerea unitatii sanitare sa rupa contractul cu firma de paza care castigase licitatia. Oamenii intrau in spital cand aveau chef.

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara .

Bucurestiul, cel mai congestionat oras din Europa. Cu ce se merge cel mai repede prin Capitala: Au fost comparate un scuter, o bicicleta, o un autoturism si transportul public

Bucuresti este cel mai congestionat oras din Europa si al cincilea cel mai aglomerat oras din lume, in ceea ce priveste conditiile de trafic, potrivit indexului realizat de catre.

Bitcoin, la cel mai scazut nivel din ultimele cinci luni

Bitcoin a scazut miercuri fata de dolar la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni, dupa ce dire.

Cum functioneaza cel mai precis ceas din lume, pe care nu ti-l vei permite

Cel mai precis ceas din lume este ceva deosebit si arata ca scos din filme, insa partea proasta e ca are si un pret pe masura. Dispozitivul se numesteThe Urwerk AMC Atomic Master.

Bitcoin a scazut miercuri fata de dolar la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni

Bitcoin a scazut miercuri fata de dolar la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni, dupa ce directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a exprimat indoieli ca proiectul criptomonedei Libra va functiona, in timpul unei audieri in Congresul Statelor Unite, relateaza Reuters.

Cel mai batran om din lume a murit! in urma cu doar o saptamana sufla in tort!

Gustav Gerneth, considerat cel mai batran om din lume, s-a stins din viata. Barbatul a fost declarat cel mai batran om din lume, dupa ce japonezul Masazo Nonaka a murit in ianuarie. Masazo era cu trei luni.

Cel mai bogat om din Polonia va colabora cu GE Hitachi pentru dezvoltarea de mini-reactoare nucleare

Synthos, un grup din domeniul chimiei controlat de Michal Solowow, cel mai bogat om din Polonia, a semnat un acord de colaborare cu GE Hitachi Nuclear Energy pentru dezvoltarea tehnologiei in domeniul reactoarelor modulare mici SMR), a anuntat compania japoneza Hitachi, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Stiai? Cine l-a prins pe Ion Ramaru, cel mai celebru criminal din Romania

Ion Ramaru a terorizat Bucurestiul in perioada anilor 1970-1971, pe vremea in care era student, comitand patru omoruri, mai multe violuri si cateva tentative de omor. Acesta a ramas in istorie ca fiind cel mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )