Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cel mai mare site de licitatii online are probleme cu hackerii. Utilizatorii trebuie sa isi schimbe parolele

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare site de licitatii online are probleme cu hackerii. Utilizatorii trebuie sa isi schimbe parolele

Cel mai mare site cu licitatii online din lume a raportat probleme astazi. eBay sustine ca a fost victima unui atac informatic si le cere utilizatorilor sa-si schimbe parolele pentru a fi in siguranta. continuă pe Adevărul

Gigantul Alibaba ar putea fi cel mai mare IPO din SUA: de ce are succes si cum functioneaza business-ul chinezesc

Grupul Alibaba, gigantul eCommerce chinezesc fondat in 1999, ar putea fi cel mai mare IPO din SUA din toate timpurile. Compania a trimis datele necesare pentru a putea incepe sa vanda actiuni la New York Stock Exchange.

Crin Antonescu: Cel mai mare scandal dintre mine si Ponta a fost cel pentru Legea amnistiei. El a mintit (VIDEO)

LiderulPNL Crin Antonescu a declarat, luni dimineata, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca proiectul de lege privind amnistierea a generat cel mai mare scandal dintre el si liderul PSDVi.

Forza Zu- cel mai mare concert din Romania a obtinut cea mai mare audienta la ZU TV!

Zi exceptionala ieri pentru postul Zu TV, care a obtinut audiente remarcabile. in transmisiune directa de pe Cluj Arena, Zu Tv a difuzat de la ora 19. 00 si pana la ora 02. 00, Forza Zu- cel mai mare concert.

Mogosoaia Water Sports Events 2014, cel mai mare eveniment de sporturi nautice

Cel mai mare eveniment de sporturi nautice din sezonul 2014: Mogosoaia Water Sports Events 2014, editia I, debuteaza astazi. In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie cu vanzare de echipament nautic: SUP,.

Alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup in viitorul PE. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlament European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de PollWatch cu cinci zile inaintea alegerilor.

Estimari pentru alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlament European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de PollWatch cu cinci zile inaintea alegerilor.

Dreapta ar putea ramane grupul cel mai mare din Parlamentul European

Dreapta ar putea sa ramana cel mai mare grup al viitorului Parlament European, devansandu-i pe social-democrati, potrivit ultimelor proiectii anuntate inaintea alegerilor europene, care urma sa marcheze un avans puternic al euroscepticilor.

ATT va prelua DirecTV, cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, tranzactie in valoare de 67,1 miliarde de dolari

ATT, al doilea mare operator de telefonie mobila din SUA, va cumpara cu 48,5 miliarde de dolari - in cash si actiuni - cel mai mare furnizor american de servicii TV prin satelit, DirecTV, au anuntat duminica cele doua companii. Incluzand si datoriile nete ale DirecTV, valoarea toatala a tranzactiei se ridica la 67,1 miliarde de dolari. DirecTV este al doilea mare proprietar de spatii media din lume dupa Google, potrivit unui clasament recent realizat de reteaua ZenithOptimedia. Fuziunea cu DirecTV, liderul pietei americane de servicii TV prin satelit, cu 20 de milioane de abonati, ii va permite ATT sa ofere pachete de servicii cu telefonie mobila si fixa, internet broadband si televiziune.

Cetatenii acestei tari au RESPINS prin vot CRESTEREA salariilor. Au cel mai mare salariu minim din LUME

Elvetienii au respins, prin referendum, marirea salariului minim pe economie la circa 3. 300 de euro, cel mai mare salariu minim din lume. Doar 23 la suta dintre alegatori au votat in favoarea maririi salariale,.

FOTO Scandal la cel mai mare concert din Romania: presedintele Consiliului Judetean Cluj, acuzat ca-si face campanie electorala

Circa 70. 000 de spectatori au participat, ieri, la concertul Forza Zu de pe Cluj Arena, conform oficialilor Consiliului Judetean Cluj. Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a tiparit mii de fluturasi cu fotografia lui si mesajul: Draga clujeanule, te invit la cel mai mare concert al anului din Romania, organizat de Consiliul Judetean Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )