Libnet.ro
UNICEF

23:00

Estimari pentru alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

B1 B1,
Estimari pentru alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlament European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de PollWatch cu cinci zile inaintea alegerilor. continuă pe B1

Alegerile europarlamentare: Dreapta va ramane cel mai mare grup in viitorul PE. Primele locuri din Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlament European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate de PollWatch cu cinci zile inaintea alegerilor.

Alegerile pentru Parlamentul European: Dreapta ramane in frunte, avans puternic al euroscepticilor. Primele trei locuri in Romania - PSD, PNL, PDL

Dreapta ar urma sa ramana cel mai mare grup in viitorul Parlamentar European, in fata social-democratilor, potrivit celor mai recente sondaje de opinie publicate cu cinci zile inaintea alegerilor europene, care ar urma sa marcheze un puternic avans al euroscepticilor, scrie AFP.

Ministerul pentru Societatea Informationala a ales cel mai mare pret pentru sistemul IT de acte de stare civila

UTI Group va furniza sistemul de depunere a cererilor si emitere online a actelor de stare civila, la cel mai ridicat pret, dupa reevaluarea Ministerului pentru Societatea Informationala MSI). Astfe, UTI a castigat in defavoarea companiei Romsys,.

Presedinta Partidului Verde Bihor, retinuta de procurorii DNA Oradea in timp ce primea mita pentru alegerile europarlamentare

A fost retinuta presedinta Partidului Verde Bihor, dupa ce a pretins si a acceptat peste 11. 000 de euro, pentru a distribui 325 de locuri care i-au revenit partidului din care facea, la alegerile europarlamentare din 25 Mai.

Sefa Partidului Verde Bihor, retinuta de procurorii DNA Oradea in timp ce primea mita pentru alegerile europarlamentare

A fost retinuta sefa Partidului Verde Bihor, dupa ce a pretins si a acceptat peste 11. 000 de euro, pentru a distribui 325 de locuri care i-au revenit partidului din care facea parte, la alegerile europarlamentare din 25 mai.

Dreapta ar putea ramane grupul cel mai mare din Parlamentul European

Dreapta ar putea sa ramana cel mai mare grup al viitorului Parlament European, devansandu-i pe social-democrati, potrivit ultimelor proiectii anuntate inaintea alegerilor europene, care urma sa marcheze un avans puternic al euroscepticilor.

VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Exclud refacerea USL dupa alegerile europarlamentare

Aflat la Slatina intr-un turneu electoral in vederea alegerilor europarlamentare de duminica 25 mai, Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a declarat ca exclude orice discutii ultzerioare scrutinului mentionat ce ar putea viza refacerea USL. Antonescu s-a aflat la Slatina unde a participat la lansarea candidatilor PNL la europarlamentarele de duminica.

Punctul de intalnire: Situatia candidatilor pentru alegerile prezidentiale, conform sondajelor

Cu o saptamana inainte de alegerile europarlamentare, primul mare pas pentru partidele politice din Romania, inainte de prezidentialele din iarna, emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor,.

Toyota ramane cel mai valoros brand auto si in 2014

In ciuda problemelor financiare din ultimii ani, brandul nipon a reusit sa-si pastreze titlul de Cel mai valoros brand auto in 2014, depasind cu putin gigantul bavarez BMW si conationalul aceestuia din Stuttgart, Mercedes-Benz.

SONDAJ: Urmeaza cel mai ridicat grad de absenteism din istoria democratica a Spaniei

Un sondaj publicat duminica in Spania anticipeaza absenteismul cel mai ridicat din istoria democratica a acestei tari la alegerile europene din 25 mai, diferenta intre scorurile celor doua partide principale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )