Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel mai mare site de piraterie a fost oficial inchis, iar patronul, arestat

Antena3 Antena3,
Cel mai mare site de piraterie a fost oficial inchis, iar patronul, arestat

Site-ul pirat Kickass Torrents, unul din cele mai vizitate din lume, a fost inchis definitiv, dupa ce autoritatile l-au arestat pe cel banuit ca este administratorul site-ului, scrie. continuă pe Antena3

Patronul celui mai mare site de piraterie online a fost arestat in Polonia si pus sub acuzare in SUA

Un ucrainean in varsta de 30 de ani care este proprietarul celui mai mare site de file-sharing ilegal a fost arestat pe aeroportul din Varsovia si pus in acuzare in SUA, scrie AFP. Artem Vaulin, despre care se crede ca detine site-ul Kickass Torrents KAT), este acuzat de spalare de bani si de incalcarea drepturilor de autor, site-ul avand 50 de milioane de vizitatori/luna.

Incepe cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane din 2016. Participa 2 000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

Sea Shield 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, incepe luni in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. Timp de cinci zile, 1 000 de militari romani si 1 000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare.

Rusia isi vinde diamantele. Moscova a privatizat 10,9% din actiunile Alrosa, cel mai mare producator de diamante din lume, pentru 815 milioane de dolari

Guvernul de la Moscova a vandut un pachet de 10,9% din titlurile companiei de stat Alrosa, cel mai mare producator de diamante din lume, pentru care a strans 816 milioane de dolari, scrie The Moscow Times.

Raiul piratilor pe internet, inchis: cum a fost oprit cel mai popular site cu torrente

Dupa ce fondatorii The Pirate Bay au fost urmariti de politie si arestati, nici cel care a pornit Kickass Torrents nu o duce mai bine, iar site-ul la fel.

Mii de fotografii in Ghetarul de la Scarisoarea pentru o imagine 3D a celui mai mare bloc de gheata din Romania

Pestera Ghetarul Scarisoara adaposteste cel vechi si cel mai mare bloc de gheata subterana din lume. Speologi din tara au demarat cercetari pentru a realiza imaginea tridimensionala a blocului de gheata. Pentru aceasta s-au realizat mii de fotografii care vor fi introduse intr-un soft special ce va permite reprezentarea 3D a pesterii.

A fost arestat patronul celui mai accesat site PIRAT din lume. Ar putea fi judecat in SUA

Autoritatile din Statele Unite au anuntat arestarea in Polonia si inculparea in Statele Unite pentru incalcarea drepturilor de autor a ucraineanului Artem Vaulin, acuzat ca se afla in fruntea celui mai accesat site pirat din lume.

Hora mare, cel mai mare festival international de folclor din Baragan. 12 tari intra in concurs pe 12 august

Cea de-a XXIV-a editie a festivalului international de folclor Hora mare reuneste la Calarasi ansambluri din 12 tari, muzica, dansul si traditiile populare fiind la putere timp de cinci zile. De pe 12 si pana pe 16 august, pe malul Borcei va avea loc una dintre cele mai importante manifestari culturale din Baragan.

Erste Bank, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile Erste Bank s-au apreciat cu 17,6%, in perioada 8-15 iulie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, in contextul in care principalii indici au inregistrat aprecieri semnificative.

Colegiile Sf. Sava si Vianu- cea mai mare medie de admitere

Aproximativ 119. 000 de elevi absolventi ai clasei a VIII-a au fost repartizati in licee, in prima etapa a acestei selectii, iar la colegiile Sfantul Sava si Tudor Vianu din Capitala s-a inregistrat cea mai mare medie de admitere, ultima nota fiind 9,56, informeaza un comunicat al Ministerului Educatiei.

Cel mai cautat jihadist din Indonezia a fost ucis

Extremistul jihadist cel mai cautat din Indonezia, Santoso, a fost ucis in lupte cu fortele de ordine, a anuntat marti politia dupa ani de urmarire a acestui militant sustinator al gruparii Statul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )