Libnet.ro
UNICEF

13:15

A fost arestat patronul celui mai accesat site PIRAT din lume. Ar putea fi judecat in SUA

România Liberă România Liberă,
A fost arestat patronul celui mai accesat site PIRAT din lume. Ar putea fi judecat in SUA

Autoritatile din Statele Unite au anuntat arestarea in Polonia si inculparea in Statele Unite pentru incalcarea drepturilor de autor a ucraineanului Artem Vaulin, acuzat ca se afla in fruntea celui mai accesat site pirat din lume. continuă pe România Liberă

Patronul celui mai mare site de piraterie online a fost arestat in Polonia si pus sub acuzare in SUA

Un ucrainean in varsta de 30 de ani care este proprietarul celui mai mare site de file-sharing ilegal a fost arestat pe aeroportul din Varsovia si pus in acuzare in SUA, scrie AFP. Artem Vaulin, despre care se crede ca detine site-ul Kickass Torrents KAT), este acuzat de spalare de bani si de incalcarea drepturilor de autor, site-ul avand 50 de milioane de vizitatori/luna.

Fondatorul siteului KickassTorrents a fost arestat pentru distribuire ilegala de jocuri si filme

Artem Vaulin, omul din spatele siteului Kickass Torrents, a fost arestat in Polonia, pentru distribuire ilegala de filme si jocuri video in valoare de un miliard de dolari. El este vanat si de.

Tom Sizemore, cunoscut din Saving Private Ryan, a fost arestat: declinul unui actor promitator

Actorul american Tom Sizemore, in varsta de 54 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de violenta domestica, cautiunea sa fiind de 50. 000 de dolari.

Franta: Un barbat inarmat a fost arestat, dupa ce s-a baricadat intr-o camera de hotel, timp de 12 ore

Un barbat inarmat a fost arestat, marti seara, de politia franceza, dupa ce s-a ascuns, timp de 12 ore, in camera unui hotel din orasul Bollene, situat in sudul Frantei.

Un barbat a fost arestat dupa ce a strigat Allah akbar si Va voi ucide pe o plaja din Franta

Un barbat a fost arestat ieri dupa ce a strigat Allah akbar si Va voi ucide pe o plaja din Franta, din zona Canalului Manecii, transmite BFMTV.

Noi amenintari in Franta: Un barbat imbracat in haine arabe traditionale a strigat Allah Akbar si Va voi ucide pe o plaja. Barbatul a fost arestat de autoritati

Un barbat care era imbracat in haine arabe traditionale a fost arestat dupa ce a strigat Allah Akbar si Va voi ucide pe o plaja din Franta. Incidentul a avut loc pe o.

Un barbat a fost arestat dupa ce a strigat Allahu akbar si Va voi ucide pe o plaja din Franta

Un barbat a fost arestat luni dupa ce a strigat Allahu akbar si Va voi ucide, pe o plaja din Franta, din zona Canalului Manecii, relateaza BFMTV.

Cel mai mare site de piraterie a fost oficial inchis, iar patronul, arestat

Site-ul pirat Kickass Torrents, unul din cele mai vizitate din lume, a fost inchis definitiv, dupa ce autoritatile l-au arestat pe cel banuit ca este administratorul site-ului, scrie.

Raiul piratilor pe internet, inchis: cum a fost oprit cel mai popular site cu torrente

Dupa ce fondatorii The Pirate Bay au fost urmariti de politie si arestati, nici cel care a pornit Kickass Torrents nu o duce mai bine, iar site-ul la fel.

Arsenie Papacioc si Securitatea: patimile celui mai iubit duhovnic al Dobrogei

Viata lui Arsenie Papacioc, cel mai mare duhovnic al Dobrogei, a fost in unele momente un adevarat iad. Pentru activitatea sa legionara din tinerete a avut de suferit pana la caderea regimului comunist. A fost in lagare si in inchisori, iar apoi a fost urmarit de Securitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )