Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai mare sondaj international de Craciun realizat de Ferratum compara comportamentele consumatorilor din peste 20 de tari

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare sondaj international de Craciun realizat de Ferratum compara comportamentele consumatorilor din peste 20 de tari

Peste 21. 000 de gospodarii au participat la Barometrul de Craciun Ferratum Grup 2017, sondaj efectuat al patrulea an consecutiv. Deci, care sunt cele mai populare achizitii de Craciun si ce tara va cheltui cel mai mult 523;n aceasta vacanta? Cumparaturile vor fi realizate online sau prin intermediul magazinelor traditionale?. continuă pe Adevărul

Unde s-a aprins cea mai mare lumanare de Craciun din lume (FOTO)

Localitatea Schiltz din landul german Hessa se poate lauda cu cea mai mare lumanare din lume, reaprinsa odata cu deschiderea targului de Craciun. Conform traditiei, in.

Medicul roman care a tratat peste 10.000 de pacienti la cel mai mare spital din Londra. A fost declarat cel mai bun angajat al spitalului

Roxana Hotoboc, medicul gorjean care a fost declarat cel mai bun angajat al lunii februarie 2017 al celui mai mare spital din Londra, St. Thomas Hospital, a anuntat pe pagina sa de Facebook numarul de pacienti pe care i-a tratat.

VIDEO Lista nominalizarilor la Globurile de Aur 2018. The shape of water, cel mai nominalizat film

Nominalizarile pentru premiile Globurile de Aur 2018, organizate de catre Asociatia presei straine de la Hollywood HFPA), au fost anuntate, luni, relateaza presa internationala. Printre filmele intrate in cursa pentru cel mai bun film drama se afla Dunkirk, al regizorului Christopher Nolan, si The shape of water, al lui Guillermo del Toro. La categoria cel mai bun film de comedie sau musical, printre filmele nominalizate de afla Lady Bird, al Gretei Gerwig, si The Disaster Artist, regizat de James Franco. The shape of water conduce nominalizarile de pana acum, filmul fiind trecut atat la premiile pentru cel mai bun scenariu, cel mai bun film drama, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita, Sally Hawkins.

Borza, despre vanzarea gazelor pe bursa de energie: Sunt pentru un procent cat mai mare. Consumatorii nu pot fi subventionati la nesfarsit

Ministerul Energiei a elaborat un proiect prin care reduce cota pe care producatorii si furnizorii de gaze naturale vor fi obligati sa o tranzactioneze pe pietele centralizate, de la 70% cat propusese deputatul Iulian Iancu, la minimum 30%. in legatura cu acest aspect, Remus Borza a afirmat ca este pentru un procent cat mai mare si o liberalizare totala a pietei gazelor.

Cel mai tare truc! Cum sa-ti pastrezi pielea mainilor catifelata si sanatoasa iarna

Unul din lucrurile cu care ne confruntam cel mai des in timpul iernii este pielea uscata si crapata a mainilor. Iar cand lucrurile se inrautatesc, pielea se poate decoji sau se pot.

Monica Macovei ii scrie comisarului european pentru Sanatate cu privire la criza de imunoglobulina din tara noastra: Daca mecanismul de protectie civila este cel mai rapid raspuns la aceasta criza, atunci va indemn sa il activati

Europarlamentarul roman Monica Macovei i-a transmis o scrisoare comisarului european pentru Sanatate Vytenis Andriukaitis, cerandu-i sa intervina rapid pentru solutionarea crizei de imunoglobuline cu care se confrunta sute de bolnavi din Romania. Macovei ii explica oficialului UE ca este vorba de o problema deosebit de urgenta, situatia fiind critica pentru aproximativ 100 de copii, a caror viata este in prezent in pericol din cauza lipsei acestui tratament, si il indeamna sa activeze mecanismul de protectie civila daca acesta este cel mai rapid raspuns.

Cel mai bogat roman a dat din nou lovitura! in ce a investit Ion Tiriac noua milioane de euro

Presa straina anunta ca Ion Tiriac a facut o investitie foarte mare, de 9 milioane de euro, cheltuiti pe achizitionarea unui teren de 1. 500 de hectare, in zona Ciudad Real, Spania. Proprietatea a fost.

Ce au cautat cel mai des romanii pe Google in 2017: De la ciorba de miel la Ileana Ciuculete

Febra Black friday, rezultatele la bacalaureat, moartea Ilenei Ciuculete sau cum se prepara ciorba de miel au fost printre cele mai importante subiecte pe care romanii le-au cautat pe Google,.

Cel mai bun remediu natural pentru sforait

Sforaitul poate fi cauzat de o obstructie sau de alte dificultati respiratorii, care poate fi sporadic sau permanent. insa, pentru unii oameni este o problema cronica si un simptom al apneei de somn. in plus, sforaitul este astazi una dintre cele mai comune tulburari ale somnului in intreaga lume.

Marius Copil: Anul viitor am un tel mai mare, vreau sa intru in top 50 ATP

Jucatorul de tenis Marius Copil, care a urcat in 2017 in top 100 ATP, a declarat, sambata seara, ca anul viitor are un obiectiv mai indraznet, acela de a intra in primii 50 de jucatori ai lumii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,31 seconds )