Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marius Copil: Anul viitor am un tel mai mare, vreau sa intru in top 50 ATP

Hotnews Hotnews,
 Marius Copil: Anul viitor am un tel mai mare, vreau sa intru in top 50 ATP

Jucatorul de tenis Marius Copil, care a urcat in 2017 in top 100 ATP, a declarat, sambata seara, ca anul viitor are un obiectiv mai indraznet, acela de a intra in primii 50 de jucatori ai lumii. continuă pe Hotnews

Unde s-a aprins cea mai mare lumanare de Craciun din lume (FOTO)

Localitatea Schiltz din landul german Hessa se poate lauda cu cea mai mare lumanare din lume, reaprinsa odata cu deschiderea targului de Craciun. Conform traditiei, in.

Medicul roman care a tratat peste 10.000 de pacienti la cel mai mare spital din Londra. A fost declarat cel mai bun angajat al spitalului

Roxana Hotoboc, medicul gorjean care a fost declarat cel mai bun angajat al lunii februarie 2017 al celui mai mare spital din Londra, St. Thomas Hospital, a anuntat pe pagina sa de Facebook numarul de pacienti pe care i-a tratat.

Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, interzice tranzactiile cu Bitcoin

Platforma Steam, cel mai mare retailer online de jocuri din lume, cu venituri estimate la 3,47 miliarde de dolari in 2016, a interzis Bitcoin ca valuta ce putea sa fie folosita de utilizatori pentru realizarea tranzactiilor. Decizia a fost luata din.

Un preot cunoscut sfatuieste romanii pentru 2018. Cred ca anul viitor este un an in care va trebui sa

Preotul Constantin Necula, unul dintre cei mai cunoscuti clerici ardeleni, crede ca Romania de azi este una divizata de interese, fiind inraiti unii impotriva celorlalti,.

Un baietel cu autism ii sopteste lui Mos Craciun cel mai mare secret al lui

Landon esteun copil cu autism, pentru care intalnirea cu Mos Craciun a fost intr-adevar magica. Cand s-a asezat in bratele Mosului, Landon a spus ca isi doreste s?.

O noua initiativa legislativa marca Zamfir: Bancile sa NU poata acorda credite la o dobanda mai mare de 2.62% (50% peste dobanda-cheie a BNR, care e in prezent, 1.75%)

Speram ca proiectul sa ajunga anul acesta in dezbatere la Senat, dar asta depinde de cum merge votul pe Buget, a spus joi pentru HotNews senatorul liberal Daniel Zamfir, autorul unor proiecte de legi cum ar fi darea in plata sau legea conversiei. De data aceasta liberalul doreste limitarea dobanzilor cu care bancile dau credite la 2. 62% dobanda formata din dobanda-cheie a BNR de 1. 75% plus o marja maxima de inca 50% din dobanda de politica monetara). Reprezentantii BNR si cei ai bancilor comerciale.

Mesajul emotionant transmis de medicul roman declarat cel mai bun angajat al celui mai mare spital din Londra despre moartea Regelui Mihai

Medicul Roxana Hotoboc, care a fost declarat cel mai bun angajat in luna februarie al celui mai mare spital din Londra, a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook cu privire la disparitia Regelui Mihai.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )