Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai mare spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Nesu

Antena3 Antena3,
Cel mai mare spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Nesu

Uniti pentru Mihai ! Cel mai mare spectacol fotbalistic din ultimii ani, care va fi organizat pe 9 Mai la Sala Polivalenta din Capitala, ii este dedicat in totalitate lui Mihai Nesu. Cei care-l. continuă pe Antena3

Cel mai bun cascador din Europa, britanicul Terry Grant, face demonstratii in Romania la SAB Spring Edition

Cel mai bun cacador auto din Europa, britanicul Terry Grant, vine in Romania si va face spectacol in cadrul Salonului Auto Bucuresti Spring Edition, eveniment tinut in zilele 22-24 aprilie la Romexpo. Dintre ispravile recente, Terry Grant este cunoscut pentru ca a condus 1,6 km un Nissan Juke NISMO RS pe doua roti intr-un timp record si a executat un looping cu un SUV Jaguar F-Pace.

Cel mai periculos drum din Romania e si cel mai aglomerat. Riscul de a muri la volan e urias

Riscul de a muri la volan, in Romania, este de doua ori fata de Germania si de aproape trei ori mai mare fata de Spania, informeaza Digi24. ro. Pe langa autostrazi, in multe locuri de.

Khadgar, cel mai nou erou din Hearthstone disponibil doar pe iOS

Numarul eroilor cu care va puteti juca Hearthstone nu este foarte mare, dar cei de la Blizzard tocmai l-au marit pentru posesorii de iDevice-uri cu Khadgar. Archmage Khadgar este cel mai nou erou pe care il puteti folosi in Hearthstone pentru a va domina adversarii in popularul RPG cu carti. ,,Archmage Khadgar este un erou [].

Cum ne-au mintit hartile dintotdeauna. in realitate, Africa este de 14 ori mai mare decat Groenlanda

Harta de proiectie Mercator, una dintre cele mai utilizate in prezent, exagereaza in privinta regiunilor indepartate de ecuator. in realitate, Africa este de 14 ori mai mare decat.

Efectul TripAdvisor: cat de mult suntem influentati de recenziile si recomandarile celui mai mare motor de cautare in turism

In era comunicarii online, influenta celui mai mare motor de cautare in turism, TripAdvisor, asupra modului in care decidem locul unde ne petrecem vacantele, hotelului ales si chiar si restaurantelor in caremancam este mai mare decat ne-am inchipui, dupa cum arata o analiza realizata recent.

Comisar de la OPC Prahova, jefuit in timpul unui control in cea mai mare piata din municipiu

Un comisar de la Protectia Consumatorilor Prahova a fost jefuit, joi, in timpul unui control desfasurat in cea mai mare piata din municipiu. Comisarul superior Alexandru Cardei din cadrul.

Cartea Recordurilor: O pisica din Marea Britanie are cel mai zgomotos tors din lume (VIDEO)

O pisica din Torquay, Marea Britanie, produce cel mai zgomotos tors al unei feline domestice, potrivit site-ului guinnessworldrecords. com. Torsul pisicii Merlin atinge 67,8 decibeli, depasindu-l pe cel de.

Gala premiilor David Di Donatello. Bridge of Spies, cel mai bun film strain

Filmul american Bridge of Spies, in regia celebrului Steven Spielberg, a fost desemnat cel mai bun film strain la cea de-a 60-a gala a prestigioaselor premii italiene David Di Donatello, scrie The Hollywood Reporter.

Cel mai bogat candidat la Primaria Bistrita invarte afaceri de 5,5 milioane de euro

In cursa pentru Primaria Bistrita s-au anuntat nu mai putin de 9 candidati, pe listele diferitelor formatiuni politice. De departe, insa, cel mai bogat este Petru Sigartau, care candideaza pe listele PNTCD. Acesta invarte afaceri de 5,5 milioane de euro, conducand din 1992 compania Comsig.

Cel mai atragator MacBook tocmai a devenit mai rapid

Dupa ce au reusit sa faca valuri anul trecut cu lansarea unui MacBook incredibil de subtire si absurd de usor, cei de la Apple au decis acum sa-l faca un pic mai sprinten. Timp de foarte multi ani, un MacBook Air a fost cel mai compact sistem portabil al companiei. Odata cu lansarea MacBook-ului de [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2146 seconds )