Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Cand are loc examenul

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Cand are loc examenul

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta director medical. Concursul va avea loc pe 27 iunie, la ora 10. 00 pentru ocuparea postului vacant contractual, pe perioada determinata. Pot participa absolventii de invatamant universitar de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniu medicina, specializarea medicina. continuă pe Adevărul

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania

Mestesugul sasesc ramane in viata datorita oamenilor care iubesc traditiile. Saptamana Haferland, cel mai mare eveniment dedicat promovarii zonei sasesti din Transilvania, va avea loc in perioada 2-6.

VIDEO Cel mai mare targ de vara s-a deschis la Buzau. Dragaica atrage vizitatori din toata Muntenia

Este petrecere mare, la Buzau, unde si-a deschis portile cel mai mare balci din tara dar si cel mai longeviv. Targul Dragaica ii va tine pe buzoieni tot intr-o distractie pentru urmatoarele doua saptamani.

Cel mai mare sondaj international realizat de Ferratum compara obiceiurile de consum pe perioada vacantei de vara din 18 tari

Pentru a opta oara consecutiv, Ferratum Group a derulat cu success Barometrul de Vara2018. Aproape 22. 000 de gospodarii au participat la sondajul bianual care, pe langa altele, analizeaza principalele activitati estivale in randul respondentilor, daca acestia prefera shoppingul online in detrimentul celui traditional si care tari vor cheltui cel mai mult in vara lui 2018.

Moment istoric in fotbal: Cel mai bogat om din lume este implicat

Compania Amazon, detinuta de cel mai bogat om din lume Jeff Bezos, a achizitional 2 pachete ramase din drepturile de televizare a meciurilor din Premier League. Acesta este pentru prima data in istoria.

Diabetul, tulburare grava a metabolismului. Care este cel mai mare factor de risc

Medicul Simona Carniciu a vorbit la emisiunea Dar si Har despre unul dintre cei mai importanti factori de risc. Genetica este prima speta pe care doctorii o iau in considerare la pacienti. Nu putem sa.

Cel mai mare eveniment sportiv din Dobrogea, Macin Mountain Fun - Greci 2018, va avea loc pe 9 si 10 iunie

Evenimentul va reuni la start, in perioada 9-10 iunie, in apropierea localitatii Greci, din judetul Tulcea, aproximativ 600 de concurenti, intre care circa 500 de adulti si 100 de copii care s-au inscris online, in termenul stabilit de organizatori, la una dintre cursele de ciclism de MTB sau de alergare.

Anuntul SOCANT facut de Volkswagen: Cea mai mare fabrica din Germania, iNCHISA

Din cauza noilor standarde de testare a emisiilor, compania Volkswagen a avertizat ca fabrica principala din Wolfsburg, Germania, se va confrunta cu inchideri temporare in cursul acestui an. Directorul executiv.

SOC in sport! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba despre cel mai celebru portar din Romania....

Rica Raducanu, in varsta de 72 de ani, a vorbit despre problemele lui de sanatate, acesta fiind diagnosticat cu apnee. Fostul portar al Rapidului a afirmat ca medicii l-au avertizat ca exista pericolul sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2798 seconds )