Libnet.ro
UNICEF

22:45

SOC in sport! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba despre cel mai celebru portar din Romania....

B1 B1,
SOC in sport! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba despre cel mai celebru portar din Romania....

Rica Raducanu, in varsta de 72 de ani, a vorbit despre problemele lui de sanatate, acesta fiind diagnosticat cu apnee. Fostul portar al Rapidului a afirmat ca medicii l-au avertizat ca exista pericolul sa. continuă pe B1

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul actor Marian Ralea...

Cunoscutul actor Marian Ralea are o suferinta profunda creata fix de iubirea sa, teatrul si cariera de actor. Acesta a marturisit ca iubeste copiii enorm si si-ar fi dorit sa aiba si el, insa dragostea.

Din pacate este vorba despre Viorel Lis: Anuntul trist a fost facut de partenera sa, Oana...

Oana Lis a trecut prin momente grele, dupa ce sotul ei, Viorel Lis, a facut un accident vascular cerebral. Aceasta a stat in permanenta alaturi de fostul edil, ajuns la Spitalul Universitar din.

CALVAR fara SFARSIT pentru SOFERII cu masini DIESEL! Un alt GIGANT AUTO a facut anuntul TRIST! Lista neagra se EXTINDE

Producatorul auto Nissan vrea sa renunte la dezvoltarea motoarelor diesel pe fondul reglementarilor stricte de mediu si pentru a-si concentra resursele pe dezvoltarea vehiculelor electrice. Decizia a fost.

CALVAR fara SFARSIT pentru SOFERII cu masini DIESEL: Lista neagra se EXTINDE! Un alt GIGANT AUTO a facut anuntul TRIST!

Producatorul auto Nissan vrea sa renunte la dezvoltarea motoarelor diesel pe fondul reglementarilor stricte de mediu si pentru a-si concentra resursele pe dezvoltarea vehiculelor electrice. Decizia a fost.

SOC: Am ajuns in punctul in care sa ma gandesc la un gest extrem! O veste teribila loveste lumea vedetelor: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin si-a deschis sufletul si a facut dezvaluiri despre perioadele extrem de grele din viata ei, cand s-a confruntat cu depresia. Aceasta a declarat ca, la un moment dat, a ajuns in punctul in care.

Din pacate, o noua veste trista pentru romani: Este vorba de indragitul artist...

Violonistul David Garett a anuntat amanarea concertelor la Bucuresti, motivul fiind cel al problemelor de sanatate. Acesta trebuia sa sustina doua concerte la Bucuresti pe 8 si 9 iunie, insa au fost.

Din pacate, o veste TRISTA! Este vorba despre Cornelia Catanga ...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

Fost director din Ministerul Justitiei, condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare pentru coruptie

Ion Krech, fostul director IT din Ministerul Justitiei, a fost condamnatla peste 6 ani de inchisoare si la plata a peste 19 milioane de lei despagubiri materiale catre MJ, intr-un dosar de coruptie.

DNA a dat LOVITURA! Fost director din MINISTERUL JUSTITIEI, condamnat la 6 ani de iNCHISOARE dupa ce a luat MITA URIASA

Fostul director IT din Ministerul Justitiei Ion Krech, trimis in judecata de DNA Ploiesti pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit 274. 000 euro de la firme de software ca sa le ajute sa castige.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )