Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cel mai mare strat de zapada din tara se regaseste la Balea Lac

B1 B1,
Cel mai mare strat de zapada din tara se regaseste la Balea Lac

Cel mai mare strat de zapada din Romania este de 65 de centimetri, la Balea Lac, la 2. 034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, a precizat luni purtatorul de cuvant al Centrului Meteorologic Regional. continuă pe B1

VIDEO Cel mai mare strat de zapada din Romania, la Balea Lac

Cel mai mare strat de zapada din Romania este de 65 de centimetri, la Balea Lac, la 2. 034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, a precizat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud, Narcisa Milian.

CORONAVIRUS |Italia, cel mai mare numar de decese din Europa cauzate de Covid-19, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns, sambata, la cel mai mare numar de decese cauzate de noul coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie. Italia are cel mai.

CORONAVIRUS: Italia a ajuns la cel mai mare numar de decese din Europa, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie la acest record negativ dramatic, relateaza AFP si News. ro.

STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

Romania are cel mai mare potential de crestere in ceea ce priveste tehnologiile digitale, potrivit unui studiu in care au fost incluse noua tari europene. Sondajul pan-european a fost comandat de platforma de.

Cel mai scump proiect imobiliar din Romania pare din filme SF: cumparaturi cu drona, telegondola la aeroport

Cel mai mare proiect imobiliar din Romania va fi realizat la Cluj si va include 10. 000 de apartamente, cladiri de birou, un mall urias, scoli, parcuri si sali de conferinte. Costurile vor depasi 700 de milioane de euro.

Coronavirus Suedia: Este cel mai mare bilant al deceselor inregistrat in noiembrie din 1918, anul in care a izbucnit gripa spaniola

Suedia a inregistrat mai multe decese luna trecuta decat in orice alta luna noiembrie in peste 100 de ani, a raportat Agentia suedeza de Statistica, relateaza The Local. se.

ARAFAT: Vom avea o presiune mai mare pe spitalele din Bucuresti si zonele limitrofe

Raed Arafat, seful DSU, a declarat, astazi, la inceputul sedintei de Guvern, ca din cauza cresterii cu peste 9. 000 de cazuri de Covid in ultima saptamana in Capitala, sistemul medical din regiune va fi pus sub o presiune mai mare iar unii pacienti vor trebui transferati, conform Digi24.

Review restaurant George Butunoiu: Cel mai sofisticat home delivery din Bucuresti

De cand s-au inchis restaurantele si nici pe terase nu se mai poate sta bucurandu-te cu adevarat de viata si de banii multi pe care ai reusit sa-i aduni in cont, restaurantele mari din Bucuresti au inceput a se intrece in meniuri de delivery.

Scandal in cel mai temut clan de interlopi din Romania. Bataie mare pe avere

Costel Corduneanu, liderul clanului Cordunenilor, si-a dat fosta sotie in judecata. Acesta le cere magistratilor de la Judecatoria Iasi sa ia o decizie in privinta partajului bunurilor. El doreste ca apartamentul in care locuieste sa ii ramana lui, fosta sa partenera neavand vreo pretentie in sensul acesta. Scandal in cel mai temut clan de interlopi .

Lipsa de reactie. in ziua cu cea mai mare rata de infectare din Capitala, primarul, prefectul si directorul DSP Bucuresti nu se gandesc la carantinare

In ziua in care Capitala a ajuns la cea mai mare rata de infectare, de 7,04 cazuri la mia de locuitori, primarul Nicusor Dan, prefectul Traian Berbeceanu si directorul DSP Bucuresti Oana Nicolescu au declarat ca nu se gandesc la carantinare.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )