Libnet.ro
UNICEF

18:15

STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

B1 B1,
STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

Romania are cel mai mare potential de crestere in ceea ce priveste tehnologiile digitale, potrivit unui studiu in care au fost incluse noua tari europene. Sondajul pan-european a fost comandat de platforma de. continuă pe B1

Studiu: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa, desi se afla pe ultimul loc la servicii online in administratie publica

Rezultatele unui sondaj pan-european comandat de platforma de investitii eToro si publicate astazi arata ca Romania are cel mai mare potential de crestere din domeniul tehnologiilor digitale dintre tarile studiate, se arata intr-un studiu realizat de CEBR pentru eToro.

Eurostat: Romania, in randul statelor UE care au cunoscut cel mai mare declin anual al economieiin al treilea trimestru

Romania se afla in randul statelor europene care au cunoscut cel mai mare declin anual al economieiin al treilea trimestru, pe fondul pandemiei de COVID-19, potrivit datelor Eurostat. in trimestrul trei din.

Numarul pacientilor internati la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, a scazut la jumatate in timpul pandemiei

Internarile la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania, au scazut la jumatate comparativ cu anul trecut - 27. 838 de pacienti, in scadere cu aproximativ 50% fata de anul 2019, cand numarul celor internati in regim continuu a fost de 50. 647 - anunta reprezentantii unitatii medicale. in ceea ce priveste spitalizarile de zi, numarul acestora s-a ridicat la 51. 430 de pacienti, comparativ cu anul anterior, cand s-au inregistrat 81. 981 de pacienti.

Cel mai mare pom de Craciun din lume si-a aprins luminitele

Cel mai mare pom de Craciun din lume, amenajat in muntii Apenini din apropierea orasului Gubbio, din Italia, si-a aprins luminitele. Structura sa impresionanta a intrat in Cartea Recordurilor.

Traian Basescu, declaratii neasteptate dupa alegerile parlamentare. Care este regretul sau cel mai mare

Traian Basescu a vorbit luni seara despre rezultatul dezamagitor al PMP la alegerile parlamentare, dar acelasi timp a abordat si aparitia noului partid Alianta pentru Unirea Romanilor, o adunare care nu pare de origine romaneasca, potrivit fostului presedinte. Acesta a criticat agresivitatea cu care s-a impus in topul preferintelor romanilor. PMP a obtinut un rezultat .

Wall Street: Airbnb, evaluat la 101,6 miliarde de dolari, cel mai mare IPO din 2020 din SUA

Actiunile Airbnb au crescut puternic joi la debutul lor pe piata bursiera, evaluand compania la 101,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica de actiuni din acest an din SUA, anunta Reuters.

Cel mai mare arbitru din istoria Elvetiei il apara pe Coltescu: Rasism? Nici vorba!

In 2003, Urs Maier a trebuit sa-si inchida contul de e-mail, dupa valul de mesaje jignitoare si amenintatoare primite din Romania. Astazi, el a avut puterea sa faca un lucru de care n-au fost in stare unii conationali ai lui Coltescu: judecarea incidentului de la Paris, in mod rational.

Romania, a doua cea mai mare scadere a numarului de angajati din UE

Numarul angajatilor a crescut cu 1% in zona euro si cu 0,9% in UE, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu precedentele trei luni, dar cel mai semnificativ declin s-a inregistrat in Lituania, Romania siBulgaria, arata datele Eurostat.

PeBloguri: Radu Oprea: Conform rezultatului alegerilor, PSD a obtinut cel mai mare numar de voturi

PSD este partidul care ii reprezinta, in acest moment, pe 30% dintre romani. Avand in vedere ca mandatul unui parlamentar nu este imperativ, parlamentarii PSD vor trebui sa-i reprezinte, in fapt, pe toti romanii. Prin prezenta si activitatea sa parlamentara la nivelul comisiilor, al plenului si, posibil, in continuare, la nivelul conducerilor celor doua Camere, PSD va participa la decizia politica generala.

Rezultate finale alegeri parlamentare 2020. PSD a obtinut cel mai mare scor in Olt - 57,5%, PNL in Giurgiu - 46%, USR-PLUS in Bucuresti - 30%, iar AUR in Suceava - 14%

Romanii au fost chemati, duminica, la urne sa-i aleaga pe reprezentantii lor in viitorul Parlament. Rezultatele finale anuntate de Biroul Electoral Central BEC) arata ca scrutinul legislativ a fost castigat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3627 seconds )