Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cel mai mare succes in viata il au tinerii cu note de 7 sau 8

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare succes in viata il au tinerii cu note de 7 sau 8

Multi oameni nu inteleg drumul pe care merge educatia in Romania. Si nici nu au cum sa inteleaga. Daca nu ai lucrat vreodata in business, ca sa VEZI si sa SIMTI cum se pune problema, e foarte greu de inteles ce este gresit. Si, mai mult de atat, daca persisti sa mergi paralel cu drumul, fiind convins ca mergi pe drumul bun, e si mai greu sa intelegi cealalta Romanie, cea care se chinuie sa produca plusvaloare. continuă pe Hotnews

Portul Constanta, cel mai mare din estul Uniunii Europene, are nevoie de 280 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare

Infrastructura feroviara din Portul Constanta, cel mai mare din flancul estic al Uniunii Europene, este limitata si invechita si are nevoie de 280,7 milioane de euro, in perioada 2019-2023, pentru a se moderniza, potrivit strategiei de dezvoltare a.

Cel mai mare planetariu din tara va fi inaugurat in salina de la Slanic Prahova

Cel mai mare planetariu din Romania, cu o cupola cu diametrul de 16 metri si sistem de proiectie laser 4K) de 24. 000 de lumeni, va fi inaugurat pe 19 iulie in Salina Slanic Prahova, la 208 metri adancime un proiect in valoare de peste 2 milioane de lei, inclusiv finantare europeana. Denumit Supernova Planetarium, acesta se va deschide in prezenta initiatorilor proiectului si a altor invitati din presa si publicul larg si va fi aniversat jumatate de veac de istorie: APOLLO 11 - 50 de ani de la aselenizare.

Smiley pleaca in cel mai mare turneu national sustinut de un artist roman: unde va canta

In aceasta toamna, Smiley va porni in cel mai mare turneu national sustinut de un artist roman si va ajunge astfel in 15 orase.

VIDEO Cum suna imnul oficial compus pentru cel mai mare festival din Romania de Armin van Buuren. DJ-ul va mixa o zi intreaga la Cluj

Armin van Buuren si Avian Grays au dezvaluit fanilor imnul oficial al Untold 2019: Something Real feat Jordan Shaw) . Armin van Buuren va avea pe scena principala a festivalului UNTOLD 2019 cel mai lung set din cariera lui: ziua Armin la UNTOLD.

Digi24. CTP: Este cea mai mare victorie a Simonei de pana acum, mai mare decat victoria de la Roland Garros

Gazetarul si comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, ca Simona Halep a jucat alt tenis in semifinala de la Wimbledon, cand a invins-o pe Elina Svitolina si s-a calificat in finala. Este mai mare decat victoria de la Roland Garros 2018 pentru ca Wimbledonul este un turneu cu totul si cu totul special. Jucatorii, oamenii de tenis il considera turneul magic, turneul imperial, cel mai mare din lume, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Reinvie Casa Radio. Proprietarul celui mai mare mall din Romania cumpara cladirea in paragina

AFI Europe, proprietarul AFI Mall, cel mai mare centru comercial din Romania, anunta ca a incheiat pre-contractul de cumparare a 75% din actiunile proiectului Casa Radio, la un pret de 60 de milioane de euro.

VIDEO Dacii, romanii si ielele au ocupat Magura Uroiului, la Dacfest, cel mai mare festival dedicat stramosilor nostri

Magura Uroiului, un loc cu o semnificatie aparte pentru istoria romanilor, a fost ocupata la sfarsit de saptamana de daci, romani, sarmati si de alte triburi care au stapanit in Antichitate teritorii din actuala Romanie.

Miza financiara uriasa. Daca o invinge pe Serena Williams, Simona Halep va incasa cel mai mare premiu din toata cariera ei

Simona Halep poate scrie azi istorie in finala turneului de la Wimbledon, unde va juca, de la ora 16. 00, contra Serenei Williams.

Primaria Zalau si-a facut club sportiv. Ce buget a alocat si care va fi cel mai mare salariu

Noul club al municipalitatii are buget incepand de joi, 11 iulie, cand consilierii locali din Zalau au adoptat alocarea a 350. 000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor din acest an.

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )