Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare targ apicol din tara, organizat in Blaj

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare targ apicol din tara, organizat in Blaj

Cel mai mare targ apicol din Romania, ce are loc anual la Blaj, se va desfasura anul acesta in perioada 26-27 martie. Pentru al doilea an consecutiv, evenimentul va fi gazduit de Piata 1848. continuă pe România Liberă

Cel mai mare traficant de cocaina din Bihor, condamnat definitiv la inchisoare

Decizie definitiva in dosarul dosartul gruparii coordonate de Valeriu Popa, fost Flonta, cel mai mare traficant de cocaina din Bihor.

Cel mai mare producator de SIM-uri din lume neaga informatiile legate de spionajul NSA

Gemalto, cel mai mare producator de SIM-uri, neaga faptul ca cei de la NSA si GCHQ ar fi intrat in reteaua sa pentru a obtine informatii in mod ilegal. in urma scandalului aparut acum cateva zile, Gemalto, cel mai mare producator de cartele SIM din lume a pornit o investigatie pentru a confirma daca intr-adevar [].

Kovesi prezinta bilantul DNA pe 2014: S-a inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti, in cadrul evenimentului in care prezinta bilantul DNA, ca in 2014 a fost inregistrat cel mai mare numar de demnitari de rang inalt investigati.

Apple a anuntat cel mai mare proiect european al sau

Apple a anuntat ca va investi 1,7 miliarde euro in doua centre de date ce vor fi amplasate in Irlanda si Danemarca, urmand sa fie create si cateva sute de locuri de munca. Tim Cook, seful Apple, spune ca e vorba de cel mai mare proiect european al companiei.

Cel mai vechi spital psihiatric din lume a devenit muzeu si galerie de arta

Cea mai veche institutie psihiatrica din lume, Bethlem Royal Hospital, aflata la periferia Londrei, a inaugurat in aceasta saptamana un muzeu si o galerie de arta care evidentiaza evolutia tratamentelor.

INFOGRAFIE Diaspora, cel mai mare investitor din Romania, umilit de britanicii de la Channel 4

Vin Romanii!, documentarul defaimator difuzat de Channel 4, trebuie privit si din perspectiva economica. Jurnalistii britanici umilesc cel mai mare investitor din Romania, pentru ca Diaspora a trimis acasa 57 de miliarde de euro in ultimii 10 ani, scrie Adevarul Financiar.

Cum o vad strainii pe Simona Halep: Arata ca o fetita in cel mai mare magazin de dulciuri din oras

Simona Halep a revenit pe locul trei in lume dupa ce a castigat turneul de la Dubai, al zecelea sau triumf din cariera.

Studiu: Care sunt cei mai comentati retaileri electroIT din tara

Livrarile intarziate, comunicarea deficitara dintre retaileri si companiile de curierat ori imposibilitatea clientilor de a intra in legatura cu retailerii de la care au comandat produse cu ocazia Black Friday iata cateva dintre principalele.

Box: Meciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao, pe 2 mai la Las Vegas: Va fi cel mai mare eveniment din istoria sportului

Americanul Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao in 2 mai, la MGM Grand Arena din Las Vegas, anunta BBC, citat de Mediafax.

Oracle a inchiriat 9 etaje din SkyTower

Oracle Romania, filiala locala a grupului american Oracle Corporation, a inchiriat 9 etaje din cladirea de birouri SkyTower, ceea ce reprezinta cea mai mare tranzactie imobiliara de acest gen de pe piata din Romania din 2015, arata un comunicat remis redactiei. Potrivit unor surse, contractul a fost incheiat pe o perioada de minim cinci ani, iar inchirierea unui etaj ar costa 1-1,5 milioane de euro pe an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )