Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare targ de carte din lume, la Frankfurt

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare targ de carte din lume, la Frankfurt

La Frankfurt Book Fair au fost prezenti anul trecut peste 7. 500 de expozanti din peste 100 de tari, cu peste 275. 700 de vizitatori. continuă pe România Liberă

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

Ioan Popa, proprietarul Transavia a investit 15 mil. euro in cel mai mare resort de golf din Romania langa Alba Iulia

Proprietarul Transavia, Ioan Popa, a investit suma de 15 milioane de euro intr-un resort de golf din Romania, Theodora Golf Club, situat in localitatea Teleac, comuna Ciugud, judetul Alba. Noul resort cuprinde cel mai mare teren de golf din Romania, cu.

Duminica au loc alegeri in Austria. Sebastian Kurz, pe cale sa devina cel mai tanar lider de tara din lume

In Austria au loc duminica alegeri parlamentare, scrutin in care un tanar conservator spera sa invinga extrema dreapta cu mijloacele ei, luand o pozitie dura in privinta migrantilor si promitand ca va impiedica o repetare a crizei europene a migrantilor, informeaza Reuters.

Alegeri parlamentare in Austria. Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume

Austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Favorit in aceste alegeri este Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern.

Alegeri parlamentare anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume!

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

Alegeri anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume, dar si SPAIMA MIGRANTILOR din tara

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

Faze Tari: Un mesaj neexpediat al unui barbat a fost acceptat drept testament; Doi romani au impiedicat un jaf in centrul Londrei: Unul i-a pus piedica, celalalt l-a legat; Cele mai barbare practici sexuale din lume. Cum fac amor africanii? Este socant

Un pescar era sa fie ucis de pestele pe care abia il prinsese, dupa ce a facut o gluma. Un barbat in varsta de. A murit in timp ce isi flutura sanii pe fereastra masinii. Natalia Borodina, de 35 de ani, se distra.

Ardealul va avea Spitalul Regional de Urgenta in cea mai mare comuna din Romania

Viitorul Spital Regional de Urgenta se va ridica in judetul Cluj, pe un teren de circa 14 hectare din Floresti, comuna situata la cativa kilometri de Cluj-Napoca, precizeaza reprezentantii Consiliului Judetean Cluj. Floresti este comuna cu cel mai mare numar de locuitori din tara.

Glyphosat, pesticidul cel mai utilizat din lume, otrava din farfuria noastra

Europa trebuie sa decida daca reautorizeaza sau nu pesticidul cel mai utilizat din lume, clasat de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) probabil cancerigen pentru om.

Alegeri parlamentare anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de guvern din lume

Austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de guvern din lume.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )