Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ardealul va avea Spitalul Regional de Urgenta in cea mai mare comuna din Romania

Adevărul Adevărul,
Ardealul va avea Spitalul Regional de Urgenta in cea mai mare comuna din Romania

Viitorul Spital Regional de Urgenta se va ridica in judetul Cluj, pe un teren de circa 14 hectare din Floresti, comuna situata la cativa kilometri de Cluj-Napoca, precizeaza reprezentantii Consiliului Judetean Cluj. Floresti este comuna cu cel mai mare numar de locuitori din tara. continuă pe Adevărul

In Polonia va fi construita cea mai mare fabrica europeana de baterii pentru masini electrice

O divizie e LG va construi langa orasul polonez Wroclaw cea mai mare fabrica europeana de baterii pentru masini electrice, o unitate in care va investi 1,6 miliarde dolari, scrie Reuters. Europa duce mare lipsa de unitati de productie pentru baterii, fiind dependenta de importurile din China si Coreea de Sud.

Harghita: Cea mai mare productie de cartofi de dupa Revolutie, in unele zone s-au obtinut 35 de tone/hectar

Producatorii de cartofi au inregistrat o productie record in ultimii 27 ani, cu o medie de 26,3 tone la hectar, pretul fiind insa unul foarte redus, a precizat marti pentru Agerpres directorul Directiei Agricole Harghita, Torok Jeno.

Ce se mai intampla in cursa vanzarilor automobilelor de lux pe cea mai mare piata? Mercedes-Benz, Lexus sau BMW?

Lupta pentru suprematia pe piata automobilelor de lux continua, iar trei dintre cei mai importanti producatori, Mercedes-Benz, BMW si Lexus, sunt, in acest moment, intr-o competitie extrem de stransa pe piata din Statele Unite ale Americii. In ciuda.

Locuintele din Romania au inregistrat a treia cea mai mare scumpire din UE, in al doilea trimestru

Locuintele din Letonia, Slovacia si Romania au inregistrat cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana, in cel de-al doilea trimestru al acestui an, potrivit datelor publicate de institutul european de statistica Eurostat.

Sedinta la PSD. Este ziua in care se transeaza cel mai mare scandal politic din ultimele luni. Tudose: Demisionez, daca imi cere partidul

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

Ziua in care se transeaza cel mai mare scandal politic din ultimele luni. Marian Neacsu (PSD): Daca se mentine ideea unei demisii in continuare, se poate ajunge la instabilitate

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

Cateaua, pana nu ridica coada. Cea mai buna prietena a lui Augustin Viziru a vorbit despre presupusa relatie dintre acesta si Maria Constantin

Cea mai buna prietena a lui Augustin Viziru a vorbit despre presupusa relatie a actorului cu Maria Constantin. Marcel Toader, fostul sot al cantaretei, l-a acuzat pe Augustin Viziru ca a fost amantul.

Cea mai recenta aparitie in public a lui Nicole Kidman a starnit critici. Internautii o suspecteaza ca si-a facut o noua operatie estetica

N-a recunoscut nicicand ca a apelat la operatii estetice, insa evolutia ei cameleonica de-a lungul anilor e mai mult decat explicita in acest sens. Cea mai recenta aparitie a actritei ridica din nou suspiciuni cum ca actrita a apelat, recent, la operatii estetice.

Mi-am prins cea mai buna prietena in pat cu cumnatul meu. Ar trebui sa-i spun adevarul surorii mele sau sa tac? Afla ce-i raspunde psihologul

Alina este o tanara care se simte prinsa intre ciocan si nicovala. Nu stie daca sa spuna sau nu adevarul, fiind prinsa intre loialitatea fata de prietena ei cea mai buna si iubirea pentru sora sa. Ma.

Cea mai cunoscuta minune a Sfintei Cuvioase Parascheva

Cea mai cunoscuta minune, care a uimit intreaga tara, a fost izbavirea fara nici o vatamare a moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva din incendiul izbucnit in noaptea de 26 spre 27 decembrie 1888,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )