Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel mai mare targ de profil medical din Vestul Romaniei va reuni peste o suta de expozanti

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare targ de profil medical din Vestul Romaniei va reuni peste o suta de expozanti

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 2-4 noiembrie 2017, cea mai mare expozitie de profil medical din Vestul Romaniei si una dintre cele mai importante la nivel national, targul Ar-Medica. Este vorba despre editia XXIV. continuă pe Adevărul

Cel mai mare targ de carte din lume, la Frankfurt

La Frankfurt Book Fair au fost prezenti anul trecut peste 7. 500 de expozanti din peste 100 de tari, cu peste 275. 700 de vizitatori.

Localnicii cer ca fostul episcop de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, sa fie sters de pe peretii bisericilor

Episcopul de Husi, implicat in cel mai mare scandal sexual din BOR, a parasit functia, dar imaginea inca apare pictata in zeci de biserici. Corneliu Barladeanu a fost pictat.

Alegeri parlamentare in Austria. Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume

Austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate. Favorit in aceste alegeri este Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern.

Alegeri parlamentare anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume!

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

Alegeri anticipate in Austria: Sebastian Kurz ar putea deveni cel mai tanar sef de Guvern din lume, dar si SPAIMA MIGRANTILOR din tara

6,4 milioane de austriecii sunt chemati la urne, duminica, in cadrul alegerilor parlamentare anticipate, principalul favorit fiind Sebastian Kurz, care la 31 de ani ar putea deveni cel mai tanar sef de Gu.

Tupeu maxim: Secretarul general al Senatului si-a fixat singur un salariu mai mare decat al presedintelui tarii

Ion Vargau, secretarul general al Senatului, este omul din Parlamentul Romaniei cu cel mai mare salariu. Acesta incaseaza lunar 19. 055 lei brut, mai mult chiar decat presedintele institutiei.

Prins cu minciuna. Secretarul general al Senatului s-a ridicat singur la rang de demnitar, apoi si-a fixat o leafa mai mare decat a lui Iohannis. Cine e Ion Vargau

Secretarul general al Senatului, Ion Vargau, fost senator PSD, s-a ridicat cu de la sine putere de la statutul de functionar la cel de demnitar si, drept urmare, si-a aplicat, tot dupa bunul plac, o leafa mai mare decat cea a presedintelui Senatului sau a presedintelui Romaniei, primii oameni in stat. Apoi s-a aparat mintind.

Canon PowerShot G1 X Mark III este cel mai bun din multe puncte de vedere

In conformitate cu zvonurile din ultimele saptamani, Canon a dezvaluit noul PowerShot G1 X Mark III, primul compact al companiei cu un senzor APS-C. Creatii precum noul PowerShot G1 X Mark III te fac sa te gandesti de trei ori inainte sa faci o investitie semnificativa intr-un DSLR de doua ori mai mare si mai [].

Raed Arafat, anunt important privind angajarea in structurile MAI

Pus in situatia de a inregistra cel mai mare deficit de personal din ultimii ani, pe fondul plecarilor anticipate la pensie, Ministerul Afacerilor Interne MAI) schimba regulile celor care vor sa se.

O scurgere de petrol din Golful Mexic, posibil sa fie cea mai mare din SUA de la explozia din 2010

O scurgere de petrol din Golful Mexic de saptamana trecuta este posibil sa fie cea mai mare din SUA de la explozia din 2010 la campul petrolifer Macondo a companiei British Petroleum BP) care a scufundat platforma Deepwater Horizon, transmite Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )