Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cel mai mare telescop astronomic din lume, inaugurat in China

B1 B1,
Cel mai mare telescop astronomic din lume, inaugurat in China

Cel mai mare observator astronomic din lume, FAST Five-hundred-meter Aperture Spherical Radio Telescope; n. r. ) ce foloseste o singura farfurie a trecut ultimul set de teste tehnice si mai are de indeplinit. continuă pe B1

Arabia Saudita, cel mai mare importator de armament

Arabia Saudita isi mentine pozitia de cel mai mare importator de armament din lume, iar China a urca.

Amsterdam va avea cea mai mare taxa turistica din Europa

Orasul are si acum una din cele mai mari taxe din Europa. Dar de anul viitor, Amsterdam va cere si mai multi bani de la turisti: o taxa de 3 euro pentru fiecare noapte petrecuta intr-un hotel. Aceasta se va adauga peste cele 7% din pretul camerei percepute in prezent. inseamna ca o noapte intr-un hotel cu o stea din Amsterdam va aduce o taxa turistica mai mare decat de la cele mai bune hoteluri cu cinci stele din marile capitale europene.

Cel mai mare turneu ATP care s-a organizat in Bucuresti ar putea fi mutat iar: Asteptand sa se rezolve probleme cu Arena BNR, am ajuns la 80 de ani

Un turneu care s-a desfasurat la Bucuresti si, ulterior, a fost mutat la Budapesta ar putea fi schimbat din nou, intr-un alt oras.

Imagini de la cel mai mare festival Street Food din Romania - VIDEO

Timp de trei zile, Palatul Parlamentului s-a transformat in paradisul gurmanzilor si al pasionatilor de vinuri alese. Preparate din bucataria italieneasca, frantuzeasca, dar si o sumedenie de tipuri de.

Cum explica Fifor ratarea intalnirii lui Dancila cu vicepresedintele american, Mike Pence, cel mai important punct de pe agenda din turneul SUA

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca vizita premierului Viorica Dancila in SUA nu ar trebui bagatelizata si ca delegatia care o insoteste pe Dancila in SUA si-a indeplinit misiunea, chiar daca cel mai important punct de pe agenda prim-ministrului in Statele Unite - intalnirea cu vicepresedintele SUA, Mike Pence - nu a mai avut loc.

Cel mai mare mister despre Luna: e gri, dar de ce o vezi colorata pe Pamant?

Chiar daca uneori Luna iti pare alba, portocalie sau albastra, in realitate satelitul natural al Pamantului este gri. Care este motivul pentru care noi vedem Luna colorata, desi aceasta.

Pretul gazelor in Romania va continua sa fie mai mare decat in Europa

Pretul gazelor din Romania va continua sa fie mai mare decat cel de pe pietele europene si in primul.

Topul celor mai inalti zgarie-nori din lume. Unde se gasesc cele mai multe astfel de cladiri

La ora actuala, in lume sunt 64 de cladiri cu o inaltime de minimum 350 de metri. Iar cei de la Wikipedia au realizat in acest sens un top al celor mai inalti zgarie-nori din lume. Care sunt cele mai inalte cladiri din lume, aflati din materialul de mai jos.

Cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani: principalele cauze

Numarul studentior romani este intr-o continua scadere. La inceput de an universitar, avem cel mai mic numar de studenti din ultimii 20 de ani, arata datele Institutului National de Statistica.

Yifan Sun a demonstrat ca este cel mai bun tanar dirijor din lume in cadrul Concertului de Gala Jeunesses Musicales de la Ateneul Roman

Pe data de 28 Septembrie 2019 a avut loc in Sala Mare Ateneului Roman Concertul de Gala care a marcat finalul celei de-a IX-a editii a prestigiosului Concurs International de Dirijat Jeunesses Musicales, una dintre cele mai importante competitii dedicate tinerilor dirijori din lume. Timp de cinci zile, 50 de tineri dirijori din 27 de .

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )