Libnet.ro
UNICEF

12:15

Pretul gazelor in Romania va continua sa fie mai mare decat in Europa

România Liberă România Liberă,
Pretul gazelor in Romania va continua sa fie mai mare decat in Europa

Pretul gazelor din Romania va continua sa fie mai mare decat cel de pe pietele europene si in primul. continuă pe România Liberă

Pretul gazelor plafonat de Guvernul Dancila prin OUG 114 a ajuns sa fie mai mare decat cel din pietele liberalizate. Cauzele invocate de expertii din domeniu (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Desi inainte de decembrie 2018 preturile la gaze din Romania erau mult mai mici decat in alte pietedin Europa, dupa adoptarea OUG 1142018, preturile au crescut vertiginos, astfel ca.

Pretul gazelor din Romania va fi mai mare decat in alte state europene si anul viitor

Pretul gazelor din Romania va continua sa fie mai mare decat cel de pe pietele europene si in primul trimestru al acestui an, a afirmat Aura Sabadus, expert in domeniul gazelor in cadrul publicatiei de profil ICIS Londra, in cadrul unei conferinte de profil.

Amsterdam va avea cea mai mare taxa turistica din Europa

Orasul are si acum una din cele mai mari taxe din Europa. Dar de anul viitor, Amsterdam va cere si mai multi bani de la turisti: o taxa de 3 euro pentru fiecare noapte petrecuta intr-un hotel. Aceasta se va adauga peste cele 7% din pretul camerei percepute in prezent. inseamna ca o noapte intr-un hotel cu o stea din Amsterdam va aduce o taxa turistica mai mare decat de la cele mai bune hoteluri cu cinci stele din marile capitale europene.

Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Firmele IT din regiunea Bucuresti-Ilfov genereaza peste jumatate din veniturile obtinute de companiile care activeaza in acest domeniu la nivel national, acesta fiind principalul pol al domeniului tehnologiei informatiei din Romania, mult mai mare decat cel constituit in jurul Clujului, releva o analiza publicata, miercuri, de Termene. ro, un instrument online de business intelligence.

Ciolacu: Motiunea de cenzura nu trece! Care e propunerea lor de prim-ministru? Sa strangi semnaturi e mult mai usor decat sa convingi parlamentari sa voteze

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, considera ca motiunea de cenzura initiata de opozitie nu va trece si acuza partidele initiatoare ca nu au un plan, nu au program de guvernare si nici propunere de prim-ministru, concluzia sa fiind ca sa strangi semnaturi e mult mai usor decat sa convingi parlamentari sa fie in sala si sa voteze.

S-au zgarcit la pozele de la nunta si arata mai prost decat cele cu telefonul

Fotografiile si filmarile de la nunta sunt singurele lucruri pe care le mai ai dupa eveniment. in contextul in care nu te casatoresti in fiecare an, ar fi bine sa nu faci economie la acest aspect al marelui eveniment. in Romania, in functie de unde te afli, este destul de comun sa platesti aproximativ 1500 .

Bancile sud-africane pregatesc cea mai mare greva din ultimii 99 de ani

Bancile sud-africane isi indeamna clientii sa utilizeze canalele digitale intrucat industria se pregateste de o masura de protest estimata sa fie cea mai mare greva din 1920 pana acum, potrivit Bloomberg.

Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul, fara sa fie raportate insa victime si nici pagube materiale imediate. Seismul s-a produs la o adancime de.

Romania, cea mai mare rata de impozitare si redevente pentru productia de gaz natural

Romania a ajuns sa aiba cea mai mare rata de impozitare si redevente pentru productia de gaz natural, triplu fata de media mai multor state, arata un studiu recent. Statul a incasat mai mult cu 41% fata de.

Primaria Sectorului 4 construieste cel mai mare spital de stomatologie

S-a dat startul constructiei celui mai mare spital universitar de stomatologie din Romania! Primarul.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )