Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare telescop cu infrarosu trimis in spatiu a fost dezactivat

Antena3 Antena3,
Cel mai mare telescop cu infrarosu trimis in spatiu a fost dezactivat

Herschel, cel mai mare telescop cu infrarosu trimis in spatiu, lansat in urma cu patru ani si a carui misiune era studierea formarii stelelor, a fost complet dezactivat, informeaza AFP. Herschel a fost. continuă pe Antena3

Herschel, cel mai mare telescop cu infrarosu trimis in spatiu, dezactivat dupa patru ani de servicii

Herschel, cel mai mare telescop cu infrarosu care a fost trimis in spatiu, a fost complet dezactivat, luni, potrivit unui anunt facut de Agentia Spatiala Europeana ESA). Herschel a fost oprit, dar nu.

VIDEO DJ-ul roman care a mixat la cel mai mare eveniment de muzica electronica: in Ibiza a fost o experienta wow

Nopti albe, distractie in cele mai prestigioase cluburi din Ibiza si intalniri cu mogulii muzicii electronice sunt doar cateva dintre superlativele evenimentului international la care s-a remarcat DJ Mano. intors de pe insula ce nu doamne niciodata, romanul care a castigat etapa locala a competitiei internationale DJ Residency 2013 a povestit despre experienta la care altii doar viseaza.

Business Report:Imprumuturile Romaniei: Datoria administratiei publice in criza. Beneficiarii si trendurile; Cine e cel mai mare latifundiar al Romaniei, cat pamant are si ce face cu el; Saptamana fierbinte pentru piata de capital

Exporturile romanesti, incurajate de cresterea accesului pe piata americana. Cresterea accesului pe piata americana, prin reducerea barierelor tarifare, dar mai ales. Baronii din Transporturi au inceput asaltul asupra belgianului de la Tarom. Pionii ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, au inceput asaltul pentru debarcarea lui Christian Heinzmann de la.

FOTO Cel mai mare dezastru natural in secolul XX la Iasi - inundatiile din iunie 1932, atunci cand apele s-au revarsat peste oras in valuri inalte de sapte metri

In plina criza economica 1929-1933), Iasiul bantuit de foamete si boli a fost lovit de o napasta in plus. Imaginile surprinse in urma cu 81 de ani sunt cutremuratoare.

Inundatiile de la Foeni, cel mai mare dezastru natural din Timis

In urma cu opt ani s-au produs cele mai grave inundatii din istoria moderna a Banatului. Digul de aparare al raului Timis s-a rupt si apele s-au revarsat peste localitatile cuprinse intre albiile raurilor Timis si Bega. Localitatea Foeni, la 40 de kilometri de Timisoara, a fost cea mai afectata.

Gazprom-Media este cel mai mare holding media din spatiul post-sovietic

Gazprom-Media, o subsidiara a gigantului Gazprom, are cea mai extinsa retea de posturi de televiziune si radio, ziare, portaluri din fosta URSS, arata o analiza realizata de experti de la agentia RBK din Rusia si centrul de analize Kwendi din Ucraina.

FOTO+VIDEO. Cum arata cel mai subtire smartphone din lume.

Compania chinezeasca Huawei a prezentat marti, la Londra, cel mai subtire smartphone din lume, care poarta numele Ascend P6, potrivit Realitatea. net. Titlul de cel mai subtire smartphone din lume a fost obtinut, marti, de modelul Ascend P6 al companiei chinezesti Huawei. Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, in conditiile in care iPhone 5 are o grosime de 7,6 milimetri, iar Samsung Galaxy S4 o grosime de 7,9 milimetri, scrie gizmodo. com. Huawei Ascend P6 are un ecran de 4,7 .

VIDEO Cel mai rapid supercomputer din lume a fost proiectat in China

Topul 500 celor mai rapide calculatoare din lume a fost publicat luni. Supercomputerul Titan dezvoltat de Statele Unite nu mai este primul in clasament. Numit Tianhe-2 sau Calea Lactee 2, supercomputerul a fost pus la punct de Universitatea Nationala de Tehnologia Apararii din orasul Changsha, in centrul Chinei.

Cel mai recent album al Black Sabbath a trimis trupa pe primul loc in clasamentul britanic, dupa o pauza de 43 de ani

Cel mai recent album al trupei Black Sabbath, 13, s-a pozitionat pe primul loc in topul britanic, dupa o pauza de 43 de ani, potrivit reprezentantilor de la Official Charts Company, citati de.

Cea mai mare comuna din tara isi face universitate cu 10 milioane de euro. Cu ajutorul penticostalilor

Asociatia Crestina Pro Integritate, de rit penticostal, al carui presedinte este patronul ATP Exodus din Baia Mare, Mircea Cirt, a semnat recent cu primaria din comuna clujeana Floresti contractul care va permite construirea unei universitati si a unui campus modern. Investitia a fost evaluata la 10 milioane de euro. Comuna Floresti este cea mai mare din tara, are, potrivit ultimului recensamant, 27. 000 de locuitori. Summary.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )