Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO DJ-ul roman care a mixat la cel mai mare eveniment de muzica electronica: in Ibiza a fost o experienta wow

Adevărul Adevărul,
VIDEO DJ-ul roman care a mixat la cel mai mare eveniment de muzica electronica: in Ibiza a fost o experienta wow

Nopti albe, distractie in cele mai prestigioase cluburi din Ibiza si intalniri cu mogulii muzicii electronice sunt doar cateva dintre superlativele evenimentului international la care s-a remarcat DJ Mano. intors de pe insula ce nu doamne niciodata, romanul care a castigat etapa locala a competitiei internationale DJ Residency 2013 a povestit despre experienta la care altii doar viseaza. continuă pe Adevărul

Cel mai asteptat joc video al anului a fost lansat azi pentru PlayStation.

Cel mai asteptat joc video al anului, The Last of Us, apare azi pentru PlayStation 3. The Last of Us prezinta o poveste de supravietuire intr-o lume transformata radical, la 20 de ani dupa ce populatia lumii a decimat populatia planetei. Jocul a fost dezvoltat de Naughty Dog, studio cunoscut pentru seriile de jocuri deosebit de populare UNCHARTED, Jak and Daxter si Crash Bandicoot, si ofera utilizatorilor o experienta realista prin intermediul celor doua personaje .

Victor Ponta, la lansarea proiectului laser ELI-NP: Este cel mai mare proiect la nivel bugetar, de peste 260 milioane euro (VIDEO)

Aflat la Institutul de Fizica de la Magurele pentru lansarea proiectului ELI-NP, premierul Victor Ponta a declarat ca acesta este cel mai mare proiect la nivel bugetar al Romaniei, depasind suma de 260 milioane.

O productie romanesca, cel mai bun film TV la Festivalul de la Monte Carlo.

Lungmetrajul De ce fierbe copilul in mamaliga/ Aglaja, de Krisztina Deak, a fost marele castigator al Festivalului de Film de Televiziune de la Monte Carlo 9 - 13 iunie), informeaza presa maghiara, citata de Mediafax. O coproductie Romania/Ungaria/ Polonia, De ce fierbe copilul in mamaliga a castigat trei trofee, pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cea mai buna interpretare feminina Eszter onodi). In speranta unei vieti mai bune, o familie romano-maghiara de circari .

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Va fi de o mie de ori mai puternic decat cel care functioneaza acum la Institutul National de Fizica. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai subtire decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai mic decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

Romania are cel mai mic salariu pe economie din Uniunea Europeana

Romania are cele mai mari scumpiri, dar cel mai mic salariu pe economie din Uniunea Europeana. Romania inregistreaza un salariu minim de 157 de euro pe luna si a fost devansata de Bulgaria, unde salariul minim e.

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Subiectele Zilei: Cazul Posta Romana: Bani grei pentru reparatii scumpe si tratamente inexistente; Incepe constructia laserului de la Magurele. Cum va arata cel mai mare proiect de cercetare din Europa; Dezvaluirile fostilor parteneri ai lui Voiculescu

Zgarie-norii Romaniei: Sky Tower, cea mai inalta cladire, turnul combinatului din Baia Mare, mai mare ca Turnul Eiffel. Cazanciuc, despre numirea la CEDO: Daca Iulia Motoc s-a prezentat cel mai bine, ea va fi aleasa. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

VIDEO/FOTOGALERIE BMW X1, cel mai cel

Probabil te intrebi de ce am ales sa testam acest BMW X1. Ei bine, X1 a primit in 2012 un facelift si, dincolo de asta, masina din acest test e un simbol de rafinament si performanta de la BMW. Adica are o configuratie la care viseaza orice pasionat de SUV-uri compacte. Si pentru ca BMW are mai multi clienti-aspiranti decat unii care chiar isi permit masinile marcii, pretul acestui X1 din test are grija ca situatia sa ramana asa. Putini si-l vor permite exact asa cum e. Intra in articol pentru a vedea clipul video HD, galeria foto si testul complet.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )