Libnet.ro
UNICEF

07:45

CEL MAI MIC NIVEL DIN ULTIMELE SAPTE LUNI: ROBOR la trei luni a scazut la 2,88%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI MIC NIVEL DIN ULTIMELE SAPTE LUNI: ROBOR la trei luni a scazut la 2,88%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,88% de la 2,90%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ce se intampla cu creditele romanilor. Indicele ROBOR a scazut la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

CEL MAI MIC NIVEL DIN ULTIMELE SAPTE LUNI, ROBOR la trei luni a scazut la 2,88%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,88% de la 2,90%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Veste buna pentru romanii cu credite. Indicele Robor la trei luni a coborat cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

Scad ratele la creditele in lei: ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2,92%. Este cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate marti de Ba.

Indicele Robor la 3 luni a coborat la 2,90%, cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,90%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, arata datele BNR. Vineri,.

EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

Miercurea neagra pentru moneda nationala. Euro atinge cel mai mare nivel din istorie. Moneda europeana a fost cotata, miercuri, la 4,6722 lei. Si dolarul american s-a preciat, ajungand la 4. Francul.

ROBOR, scadere brusca. Este un minim al ultimelor sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,88%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor pu.

Este oficial: A fost numit cel mai valoros jucator din Europa! Cristiano Ronaldo este abia al 19-lea in ierarhie...

Kylian Mbappe, international francez de la PSG, a fost declarat cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, potrivit unei analize facute de Centrul International pentru studii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )