Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cel mai nou joc pentru fanii Star Wars iti creste adrenalina la maxim: cat de spectaculos este Squadrons

Playtech Playtech,
Cel mai nou joc pentru fanii Star Wars iti creste adrenalina la maxim: cat de spectaculos este Squadrons

In cazul in care ai avut vreodata o afinitate pentru universul fantastic din Star Wars, vei fi cu siguranta fascinat de urmatorul joc a carui actiune se desfasoara in universul. continuă pe Playtech

O statuie a lui Cristofor Columb din orasul american Saint Louis, cel mai nou monument inlaturat dupa protestele antirasism

O statuie a lui Cristofor Columb a fost scoasa dintr-un parc al orasului Saint Louis, au anuntat marti oficialii, acesta fiind ultimul monument inlaturat ca raspuns la protestele fata de inegalitatile rasiale, relateaza Reuters.

Cozi la magazinele din Anglia, care s-au redeschis dupa mai mult de 80 de zile. Cel mai mare interes, pentru retailerul cu discount Primark

Cozi lungi s-au format luni in jurul magazinelor din Anglia, cel mai mare interes fiind atras de retailerul cu discount Primark, comerciantii deschizandu-si usile pentru clienti dupa o pauza de 83 de zile impusa de autoritati din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters, citat de news. ro. Cozile s-au format inca de la primele ore ale diminetii de luni in fata mai multor magazine Primark, care nu realizeaza vanzari online, asa ca nu a cistigat nimic in Marea Britanie de luni de zile. Reteaua de magazine a deschis devreme unele unitati, inclusiv cea mai mare, din Birmingham, pentru a evita supraaglomerarea, dar sute de oameni s-au asezat la cozi. La magazinul din Leeds, perioada de asteptare pentru a intra in magazin a fost in timpul dupa-amiezii de o ora.

Cel mai numeros grup de pasari flamingo observat in ultimul secol in Delta Dunarii

Zece exemplare de flamingo, grupul cel mai numeros din aceasta specie observat in Romania in ultimul secol, au fost vazute in acest weekend in Delta Dunarii, a semnalat luni Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) din Tulcea.

PSD: Iohannis si PNL le saboteaza copiilor cel mai important examen al vietii prin decizii aberante!

Partidul Social Democrat vine cu un atac dur la adresa liberalilor. Social-democratii spun ca Iohannis si PNL le saboteaza copiilor cel mai important examen al vietii prin decizii aberante.

Tesla, cel mai valoros producator auto din lume. Cotatia sa, mai mare decat GM, Ford si FCA combinate

Tesla este, in prezent, cel mai valoros producator auto din lume, depasind Toyota, Volkswagen Group, Honda sau Ford. Pretul actiunilor sale a trecut de 1. 000 de dolari pe actiune. Cotatia Tesla, mai.

Nou impas pentru Brexit: Peste 50% dintre britanici sustin ca perioada de tranzitie trebuie prelungita in contextul crizei COVID-19

Majoritatea britanicilor sustin ca ar trebui extinsa perioada de tranzitie a Brexitului din cauza pandemiei de COVID-19, potrivit unei noi cercetari sociologice. Mai mult de jumatate - 54% - din cei aproape.

FOTO Cel mai modern spital modular pentru coronavirus din Romania, construit din donatiile a peste 250 de mii de oameni, este gata

Spitalul modular pentru pacienti cu coronavirus construit exclusiv din donatii de Asociatia Daruieste Viata in curtea Spitalului Elias din Bucuresti este gata. Spitalul a fost ridicat in doua luni si are 38 de paturi unde pot fi tratati pacienti care au nevoie de terapie intensiva, pacienti cu boli infectioase sau, dupa epidemie si dupa relocarea din curtea Spitalului Elias, mari arsi.

Helmuth Duckadam demisioneaza de la FCSB. Fostul portar al Stelei `86, umilit de Gigi Becali: De el era cel mai putin nevoie la club, de aia i s-a taiat cel mai mult din salariu

Gigi Becali l-a indepartatdin functia de presedinte de imagine al FCSB pe Helmuth Duckadam, fostul portar de glorie al Stelei `86, cel care avea sa apere patru penalty-uri in finala cu FC Barcelona de la.

Motivatia pentru plecarea lui Helmut Duckadam de la FCSB: De el era nevoie cel mai putin

Helmut Duckadam, eroul de la Sevilla, si-a anuntat plecarea de la FCSB in direct la tv, cu putin timp inainte de startul partidei dintre CFR si formatia patronata de Gigi Becali. Explicatia oficiala venita din partea omului de afaceri dupa aceasta demisie a fost urmatoarea: de Duckadam era cea mai putina nevoie la club.

Care este cel mai bun studio de videochat?

De la o luna la alta apar din ce in ce mai multe studiouri de videochat. Vezi reclamele pe retelele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )