Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai NOU model AUDI: PRIMELE teasere cu Q8 (FOTO)

B1 B1,
Cel mai NOU model AUDI: PRIMELE teasere cu Q8 (FOTO)

Cel mai mare SUV Audi, Q7, va avea un frate mai mare in urmatorii ani. Gama de SUV-uri Audi include in prezent 4 modele Q2, Q3, Q5, Q7 si vor urma si altele, cum este Audi Q8, ce va fi. continuă pe B1

LUX GRETOS la cel mai mare targ de BOGATI din Europa (FOTO)

La inceputul lunii, Centru de Conventii RAI din Amsterdam a fost gazda celei de-a 15-a editii a Masters of LXRY - cel mai mare targ de lux din Europa, conform organizatorilor. Luxul face ca.

Lenovo promite actualizare pentru Moto Z la cel mai nou Android

In fiecare toamna, Google lanseaza oficial o noua versiune de Android. Pentru 2016, e Nougat. Pixel deja are 7. 1, dar acum mai multi dintre marii producatori fac trecerea la 7. Lenovo anunta ca Moto Z e gata.

Cel mai scump si mai urat pulover de Craciun din lume: care este pretul si de ce ai cumpara un astfel de articol vestimentar

Compania Tipsy Elves vinde cel mai scump si mai urat pulover din lume cu imprimeu de Craciun la un pret fabulos, demn de un record.

Acesta este cel mai toxic arbore din lume

Arborele Mancinella poate fi gasit in ziua de azi in America de Nord si America de Sud si este probabil cel mai toxic arbore din lume. Arborele Mancinella Hippomane mancinella) creste in partea de sud a Americii de Nord si in nordul Americii de Sud si a este considerat cel mai toxic copac din lume [].

Estimare pesimista privind revenirea Petrei Kvitova pe teren: sase luni, cel mai bun scenariu (chirurg)

Estimarile privind perioada de recuperare a jucatoarei cehe de tenis Petra Kvitova, operata la degetele mainii stangi ranite de un hot care a patruns in locuinta ei, au devenit mai pesimiste, medicul care a efectuat interventia chirurgicala vorbind de sase luni, cel mai bun scenariu, potrivit News. ro, care citeaza BBC. Initial, perioada de indisponibilitate fusese estimata la trei luni.

Nicusor Dan: USR va vota impotriva unui guvern PSD, acesta ar fi cel mai mare pericol pentru Romania

Uniunea Salvati Romania va vota impotriva unui eventual guvern PSD, intrucat acesta ar reprezenta cel mai mare pericol pentru Romania, a declarat presedintele USR, Nicusor Dan.

Cum functioneaza cel mai mic radio din lume [VIDEO]

Cercetatorii au reusit sa creeze cel mai mic radio folosindu-se de defecte intalnite la nivelul structural al diamantelor roz. O echipa de ingineri de la Harvard John A. Paulson School of Engineering si Applied Sciences au reusit sa creeze un radio receptor de dimensiuni extrem de mici, avand la baza un ansamblu de defecte de [].

Politia efectueaza perchezitii la cel mai mare centru de refugiati din Berlin. Mass-media locala sustine ca principalul suspect al atacului terorist de la targul de Craciun ar fi locuit acolo, alaturi de alti solicitanti de azil

Forte speciale din cadrul politiei germane au descins, marti dimineata, in cel mai mare centru de refugiati din Berlin, un hangar din incinta fostului Aeroport Tempelhof, in care se sunt cazati solicitanti de azil. Potrivit publicatiei The Independent, principaul suspect al atacului de la targul de Craciun, unde 12 persoane au murit si alte 48 au fost ranite, retinut de politie, ar fi locuit acolo.

SUA: Obama atinge cel mai ridicat nivel de clementa a unui presedinte american: A scurtat pedepsele a 153 de condamnati si a gratiat 78 de detinuti intr-o singura zi

Barack Obama, presedintele Statelor Unite a scurtat pedepsele a 153 de condamnati si a acordat gratierea pentru alti 78 de detinuti,cel mai ridicat nivel de clementa din partea unui presedinte american.

Obama a atins, luni, cel mai ridicat nivel de clementa al unui presedinte american. A gratiat 78 de detinuti intr-o singura zi

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a scurtat pedepsele a 153 de condamnati si a acordat gratierea pentru alti 78 de detinuti, cel mai ridicat nivel de clementa din partea unui presedinte american intr-o singura zi, a informat luni Casa Alba intr-un comunicat preluat de EFE, preluata de Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )