Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Cum functioneaza cel mai mic radio din lume [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cum functioneaza cel mai mic radio din lume [VIDEO]

Cercetatorii au reusit sa creeze cel mai mic radio folosindu-se de defecte intalnite la nivelul structural al diamantelor roz. O echipa de ingineri de la Harvard John A. Paulson School of Engineering si Applied Sciences au reusit sa creeze un radio receptor de dimensiuni extrem de mici, avand la baza un ansamblu de defecte de []. continuă pe Playtech

Un tulcean condamnat pentru proxenetism este cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este duminica cel mai cautat infractor din Europa .

Un roman este, duminica, cel mai cautat infractor din Europa: Barbatul a fost condamnat la inchisoare pentru proxenetism, trafic de minori si trafic de persoane (VIDEO)

Un roman, dat in urmarire internationala pentru proxenetism, figureaza in deschiderea listei celor mai cautati fugari din Europa, in cadrul unei campanii Europol, informeaza.

Ea este cea mai FRUMOASA femeie din lume. Cine este Miss World 2016 (VIDEO)

A fost aleasa Miss World 2016. Reprezentanta statului Puerto Rico a reusit sa obtina coroana in cadrul competitiei desfasurate in Statele Unite, potrivit B1TV. Este cel de-al doilea trofeu din.

Angajatii de la Turnul Eiffel fac greva, in acest weekend. Cel mai renumit obiectiv din Paris va fi inchis publicului

Personalul care lucreaza la Turnul Eiffel se afla, de marti, in greva. Potrivit reprezentantilor protestatarilor, greva va continua si sambata, din cauza lipsei de eficienta a dialogului dintre sindicate si managementul societatii care administreaza renumitul obiectiv turistic din Paris, precum si lipsa de transparenta in chestiunea deciziilor strategice pe care le ia conducerea.

Care este cea mai difuzata trupa din lume, potrivit Spotify

Formatia Coldplay a fost desemnata de platforma de streaming Spotify drept cea mai difuzata trupa din lume, piesele sale fiind ascultate de peste 5 miliarde de ori, informeaza NME, citat de News. ro.

Donald Trump devine impaciuitor: Presedintele ales al Statelor Unite s-a intalnit cu unul dintre cei mai aprigi rivali din timpul campaniei electorale

Presedintele ales al Statelor Unite al Americii, Donald Trump, s-a intalnit in weekend cu multimiliardarul mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, dar si o persoana care.

VIDEO Cel mai lung pod suspendat din lume e traversat zilnic de 23.000 de masini si rezista la cutremure de 8,5 pe scara Richter

Cifrele care descriu cel mai lung pod suspendat din lume demonstreaza ca imposibilul poate deveni realitate. Vorbim de podul ce are 3,9 kilometri, leaga doua insule din Asia, pe el trec zilnic circa 23. 000 de masini si e facut sa reziste la cutremure de 8,5 pe scara Richter.

Diego el Cigala, considerat cel mai mare cantaret de flamenco din lume, vine in Romania: bilete reduse de sarbatori la concertul artistului VIDEO

Cantaretul spaniol Diego el Cigala 47 de ani), castigatorul premiului Latin Grammy pentru cel mai bun album de tango, le ofera ascultatorilor sai o fascinanta incursiune in armoniile cubaneze, jazz, folk latino-american si tango, in cadrul unui concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 9 mai 2017.

Raed Arafat: Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta functioneaza mult mai bine in forma actuala ca structura a Ministerului Sanatatii

Secretarul de Stat Raed Arafat a afirmat ca Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta COSU) functioneaza mult mai bine in forma actuala, ca structura a Ministerului Sanatatii integrata cu structurile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

FOTO O tanara de 19 ani din Puerto Rico a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume

Miss Puerto Rico, Stephanie del Valle, in varsta de 19 ani, a castigat duminica titlul de Miss World 2016, in cadrul celei de-a 66-a editii a concursului desfasurat in Statele Unite, informeaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )