Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel mai nou telefon Samsung te pregateste pentru S11 din 2020

Playtech Playtech,
Cel mai nou telefon Samsung te pregateste pentru S11 din 2020

Samsung Galaxy S11 va fi lansat abia in februarie. Pana atunci, in atentia tuturor e seria Galaxy A, care tocmai a primit un nou model. Iar designul e cel mai important. in ultimele luni au. continuă pe Playtech

Xiaomi Mi Note 10: Cel mai nou telefon al chinezilor, cu camera de 108MP, este disponibil in Romania

Ultimul dispozitiv din seria premium Mi Note este echipat cu prima penta camera de 108 MP din lume, cu un design premium si o baterie uriasa de 5260mAh.

Cel mai ieftin telefon din 2019: Nokia C1 face minuni la un pret infim

Dedicat in special pietelor aflate in curs de dezvoltare, Nokia C1 a fost lansat oficial de curand si pare sa fie cea mai ieftina varianta de smartphone cu Android Go Edition. Nu stim exact.

Eurostat: Romanii cheltuie pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuie pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% di.

EUROSTAT: Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana

Romanii cheltuiesc pentru alimente si bauturi racoritoare cel mai mult din Uniunea Europeana, 27,8% din totalul cheltuielilor lor de consum, ponderi mari fiind consemnate si in Lituania 20,9%) si Estonia 19,6%), cu mult peste media europeana de 12,1%, potrivit datelor aferente anului 2018 publicate, luni, de biroul european de statistica Eurostat.

Cursul valutar a explodat din nou: Lira sterlina, cel mai mare nivel din iunie 2016

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,7777 leieuro, in scadere cu 0,02% fata de valoarea atinsa vineri. Totodata, lira sterlina a continuat sa creasca si a atins cel mai ridicat nivel din iunie 2016 pana in prezent, aceasta a ajuns la5,6840 de lei.

Cel mai mare site cu nimic spune ca Rocco Siffredi inca se tine tare

La final de an e mare inghesuiala pentru toti sa faca bilanturi. Se intampla asta si in industria continutului video pentru adulti, iar cel mai cunoscut site de tipul acesta nu.

Un prezentator de la Fox News l-a criticat pe Trump pentru cel mai sustinut asalt asupra libertatii presei din istoria SUA

Un prezentator important de la postul american de stiri Fox News, un canal conservator cunoscut pentru loialitatea sa fata de Casa Alba, l-a criticat dur pe Donald Trump pentru ca a condus cel mai mare atac direct asupra libertatii presei, din istoria Americii, informeaza The Guardian.

Cel mai bun argument pentru eliminarea pensiilor speciale: Nu mai putem avea doua Romanii

Ministrul Finantelor se afla intr-o situatie foarte dificila de cand a venit la inaintare cu propunerea eliminarii pensiilor speciale din Romania, cu foarte mici exceptii. Exista insa multe argumente pentru care acea decizie ar fi buna. Florin Citu a facut eforturi in ultimele saptamani cu scopul obtinerii unui consens in privinta pensiilor speciale. Desi are .

Romanii cheltuiesc pe mancare cel mai mult din Uniunea Europeana, aproape 28% din totalul cheltuielilor de consum

Romanii sunt europenii care cheltuiesc cel mai mult pentru alimente si bauturi racoritoare. Mai exact, estde vorba despre 27,8% din totalul cheltuielilor de consum. Ponderi peste media UE 12,1%) fiind consemnate.

Ar putea fi cel mai ciudat animal de companie: de ce nu trebuia sa-l tina in casa

Cand vine vorba de animale de companie, cei mai multi opteaza pentru caini sau pisici, dar exista unii oameni care se arunca la intretinerea unor vietati mult mai ciudate. Uneori, de dragul originalitatii, risca sa-si puna viata in pericol sau sa aiba locuinta distrusa. incercand sa salveze un animalut de a la a fi omorat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )