Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare site cu nimic spune ca Rocco Siffredi inca se tine tare

Playtech Playtech,
Cel mai mare site cu nimic spune ca Rocco Siffredi inca se tine tare

La final de an e mare inghesuiala pentru toti sa faca bilanturi. Se intampla asta si in industria continutului video pentru adulti, iar cel mai cunoscut site de tipul acesta nu. continuă pe Playtech

Enel X a instalat cel mai mare sistem de stocare a energiei din New York

Enel X a anuntat luni lansarea celui mai mare sistem de stocare a energiei din New York, iar bateria amplasata in Brooklyn va sprijini reteaua locala cu rezerva sa de energie in perioadele de consum maxim, relateaza News. ro.

Cursul valutar a explodat din nou: Lira sterlina, cel mai mare nivel din iunie 2016

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, luni, un curs de referinta de 4,7777 leieuro, in scadere cu 0,02% fata de valoarea atinsa vineri. Totodata, lira sterlina a continuat sa creasca si a atins cel mai ridicat nivel din iunie 2016 pana in prezent, aceasta a ajuns la5,6840 de lei.

Cel mai mare spital din Salaj cauta sefi de sectii. Ce posturi sunt scoase la concurs

Noua posturi de sefi de sectii in cadrul celei mai mari unitati spitalicesti din judet sunt scoase la concurs in aceasta perioada. in toate cele noua cazuri, este vorba despre functii devenite vacante dupa ce medicilor care le-au ocupat le-a expirat mandatul.

EUROSTAT: Tara noastra, una dintre tarile europene cu cel mai mare procentaj de cetateni care nu-si permit ingrijiri medicale

In Uniunea Europeana, 3,6% dintre persoanele de peste 16 ani, au raportat in 2018 nevoi nesatisfacute in domeniul examinarii sau tratamentului medical, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres. ro.

Mai exista un viitor pentru ziarul print? Omul care a creat cel mai mare trust romanesc de presa lanseaza o provocare inedita: care sunt avantajele...

Profesorul Dan Voiculescu lanseaza o provocare cititorilor blogului sau.

Un prezentator de la Fox News l-a criticat pe Trump pentru cel mai sustinut asalt asupra libertatii presei din istoria SUA

Un prezentator important de la postul american de stiri Fox News, un canal conservator cunoscut pentru loialitatea sa fata de Casa Alba, l-a criticat dur pe Donald Trump pentru ca a condus cel mai mare atac direct asupra libertatii presei, din istoria Americii, informeaza The Guardian.

Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Raluca Turcan a vorbit despre pensiile speciale si masurile pe care Guvernul Orban intentioneaza sa le implementeze pentru a rezolva problema discrepantelor si inechitatilor dintre pensiile magistratilor si cele ale oamenilor obisnuiti. Raluca Turcan, despre pensiile speciale: Simti o revolta in raport cu alti pensionari care au muncit foarte mult Vicepremierul a anuntat ca exista .

Armata americana se pregateste de cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimul sfert de secol

Armata americana isi pregateste cea mai mare desfasurare de forte in Europa din ultimii 25 de ani, prevazand sa-si suplimenteze contingentul cu 20. 000 de militari cu prilejul exercitiului Defender-Europe 20. Scopul este demonstrarea puterii militare in fata unor adversari precum Rusia, anunta comandantul Fortelor terestre americane in Europa, generalul Christopher Cavoli.

Cel mai bun fotbalist american vine de la Chelsea

Atacantul echipei engleze Chelsea, Christian Pulisic, a fost ales cel mai bun fotbalist din Statele .

Cel mai nou telefon Samsung te pregateste pentru S11 din 2020

Samsung Galaxy S11 va fi lansat abia in februarie. Pana atunci, in atentia tuturor e seria Galaxy A, care tocmai a primit un nou model. Iar designul e cel mai important. in ultimele luni au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )