Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai nou update la Witcher 3 face mai mult rau decat bine

Playtech Playtech,
Cel mai nou update la Witcher 3 face mai mult rau decat bine

Daca ati facut o investitie semnificativa de bani si ore de gaming in Witcher 3, ar fi bine sa aveti in vedere acest anunt. in noua din zece cazuri, un nou patch la un joc vine fie cu functii noi, fie cu remedieri de probleme si imbunatatiri de performanta. Din pacate, nu acelasi lucru s-a [] Cel mai nou update la Witcher 3 face mai mult rau decat bine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai nou autobuz al RATB te plimba gratis prin Bucuresti. Unde il gasesti

Pe strazile din Bucuresti vei vedea un nou autobuz in aceste zile. Si ca inaugurarea sa mearga bine, poti merge gratis cu el pe o anumita linie.

Cel mai nou Windows ajunge in Romania incomplet: cum justifica Microsoft asta?

Odata cu Windows 10, Microsoft ofera pe toate platformele un asistent digital foarte bun. Totusi, in Romania nu ajunge.

Valeriu Zgonea: PSD a sprijinit actuala conducere a Parchetelor; oare ce partid a sangerat cel mai mult?

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, a scris duminica pe Facebook ca PSD a propus si sprijinit actuala conducere a Parchetelor, decizii in urma carora a sangerat cel mai mult.

Cel mai scump weekend pe litoral: camerele de hotel s-au scumpit cu 20%

Acesta este cel mai scump weekend pe litoral din vara acestui an. Camerele s-au scumpit cu 20%. Cel mai mult costa un apartament din Mamaia: 1. 300 de euro pe noapte. Dar, chiar si asa, pe plaje sunt 120. 000 de turisti, scrie Digi24 .

Raport: Canabisul ramane cel mai consumat drog din Europa

Consumul de heroina a scazut, insa canabisul ramane drogul cel mai consumat in Europa, fiind aproximativ 19,3 milioane de adulti care spun ca au luat acest stupefiant in ultimul an, potrivit unui raport lansat.

Cel mai medaliat olimpic roman, Rares Buhai, va studia la MIT. Sistemul romanesc de invatamant incurajeaza performanta, dar este axat pe memorare

Rares Buhai 18 ani), cel mai medaliat elev roman, se pregateste sa studieze la una dintre cele mai bune universitati americane, care i-a acordat si o bursa de peste 50. 000 de dolari pe an. Tanarul se arata increzator si in sistemul romanesc de invatamant pentru ca sustine performanta, dar il critica pentru ca este bazat pe memorare.

Cheltuieli de 12 milioane euro, in cel mai aglomerat weekend pe litoral

Peste 130. 000 de turisti au cheltuit aproape 12 milioane de euro, in cel mai aglomerat weekend de pana acum 18-19 iulie) in statiunile de pe litoral, potrivit unui studiu al Federatiei Patronatelor din Turism.

Terranova a deschis la Iasi cel mai mare magazin din nordul tarii

Brandul italian de moda Terranova a deschis la jumatatea lunii iunie primul magazin din Iasi si cel mai mare din nordul tarii. Situat la parterul mall-ului, magazinul Terranova are o suprafata de 840 mp si ofera o gama extinsa de piese vestimentare,.

Clasamentul ATP: Horia Tecau, locul 5 la dublu; Marius Copil, cel mai bine clasat roman la simplu - locul 180

Horia Tecau se mentine pe locul 5 in clasamentul ATP de dublu, cu 7130 de puncte. Florin Mergea a coborat o pozitie, pana pe opt, in timp ce romanul cel mai bine clasat in ierarhia de simplu este Marius Copil - locul 180.

Cel mai aglomerat weekend pe litoral

Vineri si sambata au fost inregistrate pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, aproape 60. 000 de autovehicule, statistica Centrului Infotrafic demonstrand ca acest weekend a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )