Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai scump weekend pe litoral: camerele de hotel s-au scumpit cu 20%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai scump weekend pe litoral: camerele de hotel s-au scumpit cu 20%

Acesta este cel mai scump weekend pe litoral din vara acestui an. Camerele s-au scumpit cu 20%. Cel mai mult costa un apartament din Mamaia: 1. 300 de euro pe noapte. Dar, chiar si asa, pe plaje sunt 120. 000 de turisti, scrie Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai aglomerat weekend pe litoral

Vineri si sambata au fost inregistrate pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, aproape 60. 000 de autovehicule, statistica Centrului Infotrafic demonstrand ca acest weekend a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival.

Cel mai aglomerat weekend la mare. Peste 200.000 de turisti au ales litoralul

Aproape 60. 000 de autovehicule au fost inregistrate in ultimele doua zile pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti- Constanta, astfel ca acest weekend a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului.

Cel mai aglomerat weekend de la inceputul sezonului estival: 60.000 de masini pe Autostrada Soarelui

Aproape 60. 000 de autovehicule au fost inregistrate in ultimele doua zile pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti- Constanta, astfel ca acest weekend a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, informeaza Centrul Infotrafic al IGPR.

Infotrafic: Cel mai aglomerat weekend de la inceperea sezonului estival

Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane anunta ca acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, avand in vedere valorile ridicate de trafic pe drumurile care duc catre judetul Constanta.

Cel mai aglomerat weekend de la inceperea sezonului estival. Peste 200.000 de turisti se afla la mare

Acest sfarsit de saptamana a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival. Asa sustin reprezentantii Politiei Romane, care iau in calcul valorile ridicate de trafic pe drumurile care duc catre judetul Constanta.

Romanii au luat cu asalt litoralul in weekend: 60.000 masini pe Autostrada Soarelui

Aproape 60. 000 de autovehicule au fost inregistrate in ultimele doua zile pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, astfel ca acest weekend a fost cel mai aglomerat de la inceperea sezonului estival, informeaza Centrul.

Cel mai mare oras din lume: Tokyo are cea mai mare populatie, in timp ce New York are cea mai mare suprafata

Cel mai mare oras din lume. Zonele urbane sunt intr-o continua evolutie, in special in tarile in curs de dezvoltare. Unele dintre ele au devenit atat de populate, incat au depasit inclusiv unele dintre cele mai mari tari din lume. Ca numar de locuitori, cel mai mare oras din lume este Tokyo, capitala Japoniei. in ceea ce priveste suprafata, cel mai mare oras din lume este New York.

Valeriu Zgonea: PSD a sprijinit actuala conducere a Parchetelor; oare ce partid a sangerat cel mai mult?

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, a scris duminica pe Facebook ca PSD a propus si sprijinit actuala conducere a Parchetelor, decizii in urma carora a sangerat cel mai mult.

Cel mai influent om al PSD in teritoriu, Liviu Dragnea, vine la Punctul de intalnire, de la ora 19.00

Disputei pe tema Codului Fiscal i se adauga tensiunea din PSD, declansata de decizia lui Victor Ponta de a renunta la sefia partidului. Cel mai influent om al PSD in teritoriu, Liviu Dragnea este invitatul lui.

Cel mai mare ghetou din Romania este la Cluj. Romi din toata Europa au marsaluit pentru drepturile exilatilor de la Pata Rat

Cel mai mare mars de solidaritate pentru romi din istoria Romaniei a avut loc vineri la Cluj-Napoca. Peste 500 de persoane si reprezentantii a aproape 20 de ONG-uri din tara, dar si din Ungaria, Belgia, Austria, Albania, Slovacia, Polonia, Macedonia si Spania au participat la evenimenul intitulat So Keres Europa Ce faci, Europa?!.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )