Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cel mai nou vaccin impotriva Ebola are o eficienta neasteptata

Playtech Playtech,
Cel mai nou vaccin impotriva Ebola are o eficienta neasteptata

Un nou vaccin impotriva Ebola a fost testat cu succes in Guineea si in Sierra Leone, fiind extrem de eficient in lupta impotriva virusului mortal. Testele efectuate cu vaccinul rVSV-ZEBOV au fost monitorizate, iar rezultatele au fost publicate in cadrul unui studiu, in publicatia Lancet. Conform cercetatorilor ce au lucrat la acest studiu, subiectii din []. continuă pe Playtech

IFFHS: Mark Clattenburg, cel mai bun arbitru din 2016 - Ovidiu Hategan, locul 16

Mark Clattenburg a fost, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), cel mai bun arbitru al anului 2016. Englezul a adunat 141 de puncte. Romania are si ea un reprezentant in partea superioara a ierarhiei: Ovidiu Hategan s-a clasat pe pozitia a 16-a.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2016

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care a castigat in 2016 Liga Campionilor, Supercupa Europei si Cupa Mondiala a Cluburilor cu Real Madrid, precum si Campionatul . cu nationala Portugaliei, a fost ales cel mai bun sportiv european al anului 2016.

Christine Schillings, Ana Hotels: Cel mai mare atu al Romaniei, in acest moment, este autenticitatea

Chiar daca, atunci cand vorbim de turism, in Romania inca mai este foarte mult loc de crestere, de corectat, de inovat si de imbunatatit, tara noastra are un mare atu, spre deosebire de alte tari europene, pe care sa-l foloseasca pentru a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )