Libnet.ro
UNICEF

19:00

IFFHS: Mark Clattenburg, cel mai bun arbitru din 2016 - Ovidiu Hategan, locul 16

Hotnews Hotnews,
 IFFHS: Mark Clattenburg, cel mai bun arbitru din 2016 - Ovidiu Hategan, locul 16

Mark Clattenburg a fost, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), cel mai bun arbitru al anului 2016. Englezul a adunat 141 de puncte. Romania are si ea un reprezentant in partea superioara a ierarhiei: Ovidiu Hategan s-a clasat pe pozitia a 16-a. continuă pe Hotnews

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2016

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care a castigat in 2016 Liga Campionilor, Supercupa Europei si Cupa Mondiala a Cluburilor cu Real Madrid, precum si Campionatul . cu nationala Portugaliei, a fost ales cel mai bun sportiv european al anului 2016.

LECTIA CELUI MAI BUN PRIETEN AL OMULUI! Reactia ADORABILA a unui catelus cand vede ce a primit de Craciun (VIDEO)

Alegerea cadoului potrivit de Craciun pentru persoanele dragi ne poate da batai de cap uneori, insa atunci cand vine vorba de prietenul cel mai bun al omulu, cainele, cel mai frumos cadou este.

LECTIA CELUI MAI BUN PRIETEN AL OMULUI! Reactia ADORABILA a unui catelus cand vede ce a primit de Craciun (VIDEO)

Alegerea cadoului potrivit de Craciun pentru persoanele dragi ne poate da batai de cap uneori, insa atunci cand vine vorba de prietenul cel mai bun al omulu, cainele, cel mai frumos cadou este.

4 tactici eficiente prin care sa iti transformi barul in cel mai popular loc din oras

In orice afacere, secretul pentru a supravietui pe piata este sa ai un venit constant. Iar pentru a-l obtine este imperios necesar ca oamenii sa fi auzit de tine, iar asta depinde in mare masura de cat de bine stii sa te vinzi.

Unde a concertat cel mai mare cor din lume. 64 de membri ai celebrului Ansamblu Alexandrov, disparuti in tragedia aviatica de la Soci

64 de membri ai celui mai cunoscut cor din lume au fost dati disparuti in Marea Neagra, chiar in ziua de Craciun, dupa ce aeronava in care se aflau a disparut de pe radarele turnurilor de control ale aeroporturilor la scurt timp dupa ce a decolat din statiunea Soci.

Euro s-a apreciat la mai crescut nivel din ultimele 6 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,5309 lei pentru moneda europeana, in crestere cu 1,44 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,5165 lei. Astfel, leul ajunge la cel mai scazut nivel fata de euro din ultimele 6 luni.

De Craciun fii mai bun, fii mai aproape de adevar

Stiu, stiu ca suntem in continua schimbare. Craciun Fericit a devenit Merry Christmas si, mai nou, Merry Xmas! Si mai stiu ca perioada asta cu sarbatorile de iarna Craciun si Anul Nou s-a transformat intr-o mare imbulzealasi intr-o cheltuiala permanenta, iar ideea de bucurie sub bradul de Craciun si e mai degraba o poveste.

Colind banatean de peste o suta de ani: Buna dziua lu Ajiun. Ca-i mai bun a lu Crasiun

Colindul in crai banatean provine din satul carasean Vrani si este vechi de peste o suta de ani. A fost transmis din tata-n-fiu.

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa se construieste la Brasov

Brasovul va avea, din luna martie, un nou punct de atractie: este vorba despre cel mai mare mall din Europa destinat copiilor.

ARANJAMENT. Doi alesi PSD au demisionat pentru a-i face loc in Parlament Andreei Cosma, beizadeaua baronului de Prahova Mircea Cozma |Cel mai citit text al saptamanii

Comisia de validare a mandatelor de deputat a constatat, luni, ca doi deputati alesi din circumscriptia Prahova si-au dat deja demisia urmand ca sa urce urmatorul pe lista PSD din acest judet, beizadeaua fostului baron de Prahova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )