Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cel mai odios criminal in serie roman este o femeie

Adevărul Adevărul,
Cel mai odios criminal in serie roman este o femeie

Prima parte a vietii celei care ocupa primul loc in topul celor mai mari criminali in serie romani reprezinta si azi un mister pentru criminalisti. in fond, nici macar numele adevarat nu ii este cunoscut, atata vreme cat in analele criminologiei ea a ramas cunoscuta ca Vera Renczi , numele de familie apartinand celui de-al doilea sau sot. continuă pe Adevărul

Cel mai odios criminal roman in serie este o femeie

Prima parte a vietii celei care ocupa primul loc in topul celor mai mari criminali in serie romani reprezinta si azi un mister pentru criminalisti. in fond, nici macar numele adevarat nu ii este cunoscut, atata vreme cat in analele criminologiei ea a ramas cunoscuta ca Vera Renczi , numele de familie apartinand celui de-al doilea sau sot.

Directorul Time Warner, despre serialul Game of Thrones: Faptul ca este cel mai piratat show din lume este mai bine decat un premiu Emmy

Jeff Bewkes, directorul executiv al Time Warner, compania care detine canalul de televiziune HBO, a declarat ca faptul ca Game of Thrones este cel mai piratat serial de televiziune din lume este mai important.

Ungurul Laszlo Csatari, cel mai cautat presupus CRIMINAL NAZIST de razboi, a decedat.

Ungurul Laszlo Csatari, cel mai cautat presupus criminal nazist de razboi, a decedat la varsta de 99 de ani intr-un spital, la Budapesta, a declarat avocatul sau, Gabor Horvath, transmite Mediafax. Decesul a avut loc sambata, in urma unei pneumonii, iar Csatari, plasat sub arest la domiciliul sau din Budapesta in asteptarea procesului, a scapat astfel justitiei, care il suspecta de crime impotriva umanitatii, si anume deportarea catre lagare naziste de exterminare a aproximativ 15. 000 de .

Laszlo Csatary, cel mai cautat presupus criminal nazist de razboi, a incetat din viata la 98 de ani

Laszlo Csatary, cel mai cautat presupus criminal nazist de razboi, a incetat din viata, sambata, in urma unei pneumonii, la un spital din Budapesta, potrivit avocatului sau, Gabor Horvath, relateaza AFP.

Pretul cauciucului, in cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni

Pretul cauciucului a consemnat, in intervalul 5-9 august, cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni, pe fondul datelor privind productia industriala din China, care dau inca un semn de stabilizare a economiei acestei tari. China este cel mai mare utilizator mondial de cauciuc.

Luxemburg are cel mai ridicat salariu minim din Europa. Romania, clasata pe penultimul loc

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg ,1. 874 de euro, au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate.

Luxemburg, cel mai MARE salariu minim din Europa. Pe ce loc se afla Romania.

Salariul minim legal in Belgia este de 1. 502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg 1. 874 de euro), au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate de Eurostat si citate de agentia Belga, conform Agerpres. Salariul minim a crescut cu 29% in zece ani in Belgia si 36% in Luxemburg. Ambele tari sunt urmate indeaproape de Olanda, unde salariul minim este de 1. 478 de euro crestere de 18%), Franta cu 1. 430 de euro crestere de 30%) .

Taifunul Utor, CEL MAI VIOLENT de pana acum, a atins coastele Filipinelor: Cel putin 23 de disparuti

Taifunul Utor a atins luni coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveste coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date disparute, au anuntat autoritatile, informeaza.

China ar putea deveni cel mai mare importator de petrol

China ar putea sa devina, din octombrie, cel mai mare importator de petrol, depasind Statele Unite, ca urmare a unei combinatii intre cresterea cererii din China si sporirea productiei din SUA, informeaza AFP.

China ar putea deveni cel mai mare importator de petrol din lume

China ar putea sa devina, din octombrie, cel mai mare importator de petrol, depasind Statele Unite, ca urmare a unei combinatii intre cresterea cererii din China si sporirea productiei din SUA, informeaza AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )