Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vaslui: Cel mai influent avocat a fost ARESTAT. Barbatul, implicat intr-un lung sir de scandaluri

B1 B1,
Vaslui: Cel mai influent avocat a fost ARESTAT. Barbatul, implicat intr-un lung sir de scandaluri

Neculai Horobet, un controversat avocat din Baroul Vaslui, a fost arestat sambata, fiind acuzat de savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, informeaza Adevarul. Mai precis, avocatul este. continuă pe B1

Vaslui: Cel mai influent avocat a fost ARESTAT. Babatul, implicat intr-un lung sir de scandaluri

Neculai Horobet, un controversat avocat din Baroul Vaslui, a fost arestat sambata, fiind acuzat de savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, informeaza Adevarul. Mai precis, avocatul este.

Cel mai influent avocat din Vaslui a fost arestat. Noi acuzatii la doar cateva luni dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Un controversat avocat din cadrul Baroului Vaslui a fost arestat sambata, 14 aprilie, fiind acuzat de trafic de influenta. Arestarea avocatului Neculai Horobet vine la doar cateva luni dupa trimiterea in judecata pentru acelasi gen de fapte.

Cel mai influent avocat din Vaslui a fost arestat. Noi acuzatii, la doar cateva luni dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Un controversat avocat din cadrul Baroului Vaslui a fost arestat sambata, 14 aprilie, fiind acuzat de trafic de influenta. Arestarea avocatului Neculai Horobet vine la doar cateva luni dupa trimiterea sa in judecata pentru acelasi gen de fapte.

Un barbat care pregatea un atac terorist in Londra a fost arestat

Un barbat de 27 de ani a fost arestat de politisti in Londra, fiind suspectat de pregatirea unui atac terorist. Barbatul a fost arestat vineri in estul Londrei, conform Metro. Acesta a ramas.

VIDEO Un barbat a fost arestat pentru ca ar fi proiectat mesajul REZIST pe o cladire in timpul festivalului Spotlight

Un barbat a fost arestat de politistii din Capitala si dus cu masina la sectie vineri seara pentru ca ar fi proiectat mesajul Rezist pe un perete al Palatului Regal in timpul desfasurarii Spotlight de pe Calea Victoriei. Retinerea a avut loc intr-o cladire din zona Salii Palatului. La actiune au participat si jandarmi, spun unii dintre participantii la eveniment.

Elevul din Dambovita, care si-a injunghiat colegul cu briceagul, a fost arestat preventiv

Adolescentul de 16 ani din Dambovita, care si-a injunghiat vineri colegul de clasa cu un briceag, a fost arestat preventiv. Incidentul a avut loc la un liceu din Gaesti, in timpul unei pauze. Potrivit.

Loredana, vacanta de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Symphony of the Seas

Loredana a petrecut o mini-vacanta de neuitat pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Symphony of the Seas, un adevarat oras plutitor, a fost inaugurat oficial la Barcelona, iar artista a fost prima vedeta din Romania care s-a bucurat de toate atractiile uluitoare ale acestuia.

Rata anuala a inflatiei a ajuns luna trecuta la cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 11,79% fata de decembrie 2017, potrivit unui comunicat dat astazi de Institutul National de Statistica INS).

Informatii despre cel mai secret proiect al Guvernului. Ce se va intampla cu legea pensiilor

Antena 3 are informatii despre cel mai secret proiect al Guvernului, legea pensiilor. Proiectul va ajunge la analiza parlametarilor in luna iunie, pentru ca dezbaterile pe un proiect asa amplu dureaza saptamani.

Cel mai puternic detoxifiant. Ceapa verde, leguma care alunga microbii si mananca zahar. Cum trebuie consumata

Consumata cruda ori gatita in ciorbe si tocanite, ceapa verde este cel mai putenic aliment pentru intarirea imunitatii. Cura de ceapa verde are efect diuretic, depurativ, antialergic si are capacitatea de a regla activitatea endocrina a organismului.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )