Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Adevărul Adevărul,
Cele mai murdare suprafete din lume: le atingi zilnic acasa

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a facut pe multi sa devina mai precauti, mai atenti la igiena. Dezinfectantul, fie ca e pentru maini, fie ca e pentru suprafete nu trebuie sa lipseasca nimanui si nu numai in conditii speciale. Iar asta pentru ca lucruri pe care le atingem zilnic, acasa, la birou, la cumparaturi sunt considerate cele mai murdare suprafete din lume. continuă pe Adevărul

Cel mai bogat om din lume a devenit si mai bogat. Averea fondatorului Amazon a atins un prag istoric

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume si prima persoana din istoria moderna care a acumulat o avere de peste 100 de miliarde de dolari, si-a marit averea pana la o valoare istorica - 171,6 miliarde de.

HUAWEI, pe locul 45 in topul celor mai valoroase branduri din lume

HUAWEI a fost inclus in Top 100 Most Valuable Brands si a obtinut recent premii importante pentru unele dintre cele mai recente produse din portofoliu: Huawei MateBook X Pro, Huawei MateBook D 14, Huawei MateBook D 15 si Huawei MatePad Pro.

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

Cea mai sexy atleta din lume jubileaza

Vor fi redeschise scolile din septembrie? Ministrul Sanatatii: Avem scenarii de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate

O decizie privind redeschiderea unitatilor de invatamant din septembrie, odata cu noul an scolar, va fi luata la sfarsitul lunii august, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca scenariile autoritatilor sunt de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate.

Comisia Europeana publica astazi cele mai recente previziuni economice

Comisia Europeana urmeaza sa prezinte astazi cele mai recente previziuni privind evolutia economiei Uniunii Europene si a zonei euro in 2020 si in 2021, care ar putea indica mai clar ravagiile provocate de pandemia de coronavirus Covid-19).

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca. Care sunt cele mai dorite joburi

Aproape un sfert din angajati isi cauta noi locuri de munca, arata datele furnizate de una dintre cele mai folosite platforme de recrutare, publicand lista domeniilor cele mai dorite de aplicanti.

FLORIN ROMAN: Cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD, prin cei 28 de presedinti de Consilii judetene si 1. 700 de primari pe care ii are.

Amenzi record intr-o singura noapte. Cele mai mari au fost date in Capitala si Constanta

Record intr-o singura noapte! Peste 1. 100 amenzi in valoare de peste 400. 000 lei au fost date, dupa verificarea zonelor turistice din tara. Cele mai mari amenzi s-au dat in doua localuri din Capitala si Constanta.

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )