Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai performant monitor este printre singurele cu 4K si HDR

Playtech Playtech,
Cel mai performant monitor este printre singurele cu 4K si HDR

In timp ce TV-urile Ultra HD compatibile cu HDR au devenit din ce in ce mai ieftine, numeri pe degete monitoarele compatibile cu astfel de abilitati. Continutul HDR in 4K se vede spectaculos pe un ecran compatibil. Din pacate, nu prea ai cum sa te bucuri de o asemenea calitate cand te uiti la cel []. continuă pe Playtech

Iar ne-am facut de ras. Bucurestiul, orasul european cu cel mai aglomerat trafic

Bucurestiul este orasul european cu cel mai aglomerat trafic, arata un clasament intocmit de TomTom, o companie internationala de navigare si de cartografiere, citat de Business Insider. TomTom a colectat.

Bucurestiul, orasul european cu cel mai aglomerat trafic

Bucurestiul este orasul european cu cel mai aglomerat trafic, arata un clasament intocmit de TomTom, o companie internationala de navigare si de cartografiere, citat de Business Insider. TomTom a colectat.

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Macao: Veniturile obtinute de pe urma jocurilor de noroc, la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Veniturile obtinute de Macao de pe urma jocurilor de noroc au urcat cu 22% in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani si depasind asteptarile, pe fondul majorarii numarului de turisti din China, care au avut o saptamana de vacanta la inceputul lunii, transmite Reuters, citat de Agerpres.

ANAF, super-oferta la masini confiscate. Cel mai accesibil autoturism costa 930 de lei

Agentia Nationala de Adinistrare Fiscala scoate la vanzare mai multe autoturisme, printre care o Dacia 1310 si o Dacia Logan. Anunturile de vanzare au fost publicate pe pagina de Facebook ANAF.

Este printre cele mai bune prietene ale Antoniei. Buna, buna chiar. Imaginile care aprind imaginatia barbatilor - FOTO

Se numeste Jesse Mae si este una dintre cele mai bune prietene ale Antoniei. De asemenea, probabil una dintre putinele care rivalizeaza cu ea la capitolul frumusete. Cele doua sunt prietene de pe vremea.

Star Wars The Last Jedi: cel mai scurt trailer e cel mai interesant

Mai este peste o luna pana la lansarea noului Star Wars The Last Jedi, dar fanii ard de nerabdare sa vada povestea spusa de Rian Johnson. La cateva saptamani dupa ce un trailer ne-a oferit un volum semnificativ de informatii despre actiunea viitorului Star Wars, producatorii au publicat un nou teaser pentru pelicula. Acest clip [].

Universitatea Autonoma din Barcelona, in colaborare cu alte sapte universitati din Spania, Romania, Germania, Elvetia si SUA desfasoara cel mai complext studiu despre diaspora romaneasca din Spania

Diaspora romaneasca din Spania face obiectul celui mai complex demers de cercetare stiintifica realizat vreodata la nivelul Uniunii Europene UE). Studiul, care debuteaza astazi, 2 noiembrie, la Castellon de la Plana, Spania, este realizat de grupul de cercetare egolab-GRAFO, din cadrul Universitatii Autonome din Barcelona, in colaborare cu cercetatori din alte sapte universitati din Spania, Romania, Germania, Elvetia si Statele Unite ale Americii. Partenerul din Romania in acest studiu stiintific este Institutul de Cercetari al Universitatii din Bucuresti, prin grupul de cercetare pentru Grafuri si Retele Sociale GraphNets.

Cel mai nou-promis spital din Romania se reintoarce la stadiul de acum zece ani

Primul lucru pe care l-au facut autoritatile dupa ce premierul Romaniei a anuntat ca Guvernul va finanta construirea unui nou spital judetean a fost acela de a organiza o comisie de lucru. Una care sa identifice un teren propice acestui spital. Terenul obtinut anul trecut pentru un astfel de spital, dupa zece ani de negocieri, este clasificat, acum, nepotrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )