Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cel mai nou-promis spital din Romania se reintoarce la stadiul de acum zece ani

Adevărul Adevărul,
Cel mai nou-promis spital din Romania se reintoarce la stadiul de acum zece ani

Primul lucru pe care l-au facut autoritatile dupa ce premierul Romaniei a anuntat ca Guvernul va finanta construirea unui nou spital judetean a fost acela de a organiza o comisie de lucru. Una care sa identifice un teren propice acestui spital. Terenul obtinut anul trecut pentru un astfel de spital, dupa zece ani de negocieri, este clasificat, acum, nepotrivit. continuă pe Adevărul

Incendiu la cel mai mare spital din Romania

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, acesta fiind provocat de un prelungitor aflat intr-un cabinet de la etajul cinci al cladirii, fara a se inregistra.

INCENDIU la cel mai mare spital din Romania (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, acesta fiind provocat de un prelungitor aflat intr-un cabinet de la etajul cinci al cladirii, fara a se inregistra.

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Macao: Veniturile obtinute de pe urma jocurilor de noroc, la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Veniturile obtinute de Macao de pe urma jocurilor de noroc au urcat cu 22% in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani si depasind asteptarile, pe fondul majorarii numarului de turisti din China, care au avut o saptamana de vacanta la inceputul lunii, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Industria metalurgica, la cel mai SCAZUT nivel din ultimii patru ani

Daca in anii 2000 metalurgia marca cresteri de productie de peste 10%, criza din 2009-2013 a dus la inchiderea definitiva a multor combinate, rezultatele fiind vizibile si astazi, scrie ZF. Cifra de.

Mugur Cozmanciuc, PNL: Prin masurile fiscale aberante PSD va ingropa unul dintre cele mai de succes domenii din Romania, sectorul ITC. Toti specialistii vor pleca din tara

Masurile girate de PSD si partenerii de la guvernare sunt un dezastru pentru Romania. Cei din Consiliul Investitorilor Straini atrag atentia ca masura transferului contributiilor sociale de la angajator la angajat nu este sustinuta de angajatorii privati, asa cum in mod eronat au lasat de inteles cei de la PSD. Mai grav este ca prin aceasta masura veniturile angajatilor din IT ar putea sa scada, lucru care va afecta serios acest sector, care este unul de succes in tara noastra. , declara deputatul liberal Mugur Cozmanciuc.

Cel mai mare cutremur din istoria Romaniei: Pamantul s-a despicat in cateva locuri si a tasnit apa verzuie

La data de 26 octombrie 1802, in Romania s-a inregistrat un cutremur estimat in jurul valorii de 8 grade pe scara Richter.

Buzau: Unitatile militare propuse pentru a deveni cel mai modern penitenciar, nefolosite de peste 16 ani, sunt in stare avansata de degradare

Doua foste unitati militare situate pe raza comunei Unguriu din judetul Buzau vor fi transformate in penitenciar, dupa ce Guvernul a aprobat transferul imobilelor si terenului de la Ministerul Apararii Nationale la Administratia Penitenciarelor. Cladirile, nefolosite de peste 16 ani, sunt in avansata stare de degradare, iar la Unguriu nimeni nu stie deocamdata exact cum vor fi transformate. Faptul ca in localitate se va construi unul dintre cele mai moderne penitenciare din Romania a impartit locuitorii in doua tabere: unii sunt incantati de ideea crearii de noi locuri de munca, altii se tem. Administratia locala spune, insa, ca localitatea nu va avea decat de castigat, relateaza News. ro.

Rata somajului din SUA a atins cel mai scazut nivel din ultimii aproape 17 ani

Angajatorii americani au creat un numar de locuri de munca peste asteptari in octombrie, dupa ce in septembrie activitatea economica a fost afectata de uraganele Harvey si Irma, transmit Reuters si AP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )