Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cel mai performant smartphone din lume nu e deloc asa, dar macar e ieftin

Playtech Playtech,
Cel mai performant smartphone din lume nu e deloc asa, dar macar e ieftin

Pentru ca nu te costa nimic sa lansezi un aparat ca fiind cel mai performant smartphone, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca Yu Yutopia nu este deloc asa. Marketingul agresiv ancorat in superlative absolute este cel mai eficient. Din pacate, isi pierde rapid din utilitate in momentul in care respectivele superlative []. continuă pe Playtech

Oscarul in Turism: acestea sunt cele mai bune destinatii din lume

Cele mai bune destinatii din lume, in functie de activitate, au fost anuntate la ceremonia World Travel Awards , echivalentul Oscarului pentru industria de turism. Iata care sunt destinatiile si cat te costa o vacanta aici.

Pretul petrolului Brent a atins cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a atins luni cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, pe fondul speculatiilor ca furnizorii din Orientul Mijlociu si pana in Statele Unite vor accentua supraoferta, in cadrul luptei pentru pastrarea cotelor de piata, informeaza Bloomberg.

A vrut sa faca avere pe seama bolnavilor de SIDA. Ce a patit magnatul supranumit cel mai rau om din America

Martin Shkreli, un afacerist american din industria produselor farmaceutice, a fost arestat de FBI pentru frauda fiscal, relateaza BBC. Shkreli a fost supranumit cel mai rau om din America dupa ce firma.

NASA marcheaza cel mai nou film din seria Star Wars cu o sabie-laser cosmica

Am scris deja despre Star Wars: The Force Awakens si v-am indemnat sa mergeti sa il vedeti. Desi s-ar putea ca strategiile de promovare a filmului sa fi mers putin cam departe, e o capodopera SF si trebuie vazut. Ei bine, febra Star Wars i-a prins si pe cei de la NASA, care au aratat [].

Somajul din Marea Britanie, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii zece ani

Piata fortei de munca din Marea Britanie continua sa se consolideze, insa rata anuala de crestere a salariilor este sub asteptari, transmite BBC, conform Agerpres.

VIDEO Cum arata studentia celui mai performant olimpic roman: cercetare inca din primul semestru si practica platita generos la Facebook

Cum traieste studentia cel mai performant olimpic roman? Face cercetare din primul an si practica platita generos tocmai la Facebook. Rares Buhai, cel mai premiat olimpic din Romania, vorbeste despre experienta sa de la Massachusetts Institute of Technology, universitatea considerata raiul informaticienilor, unde bistriteanul a fost acceptat din prima si unde a primit si o bursa.

Cei mai tineri parinti din lume: copii care au nascut la varste foarte fragede, cel mai tanar tatic avand doar 9 ani

Cei mai tineri parinti din lume. Multi tineri care devin parinti la varste foarte fragede nu provin din familii sarace sau din comunitati care promoveaza acest stil de viata. Ei fac parte din familii normale si locuiesc in tari dezvoltate, civilizate. Chiar daca s-au trezit intr-o postura neobisnuita pentru varsta lor, acesti adolescenti au ales sa ramana impreuna si sa-si creasca copilul.

De la A la Z: personaje noi si vechi din cel mai de success film al anului Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei

Filmul Star Wars: Force Awakens tocmai a fost lansat cu surle si trambite si a inregistrat un nou record de incasari. Pentru a va tine la curent si a va ajuta sa navigati mai usor lumea complexa create de George Lucas, HotNews. ro va prezinta o trecere in revista a celor mai importante personaje din episodul VII al celebrei serii de filme. Rey este personajul principal in acest nou film.

Swing Copters 2 este cel mai nou joc de la creatorul Flappy Bird

In 2014, de departe, cel mai popular joc pentru mobil a fost Flappy Bird, iar creatorul sau incearca sa va atraga acum cu Swing Copters 2. intr-o perioada in care majoritatea utilizatorilor de mobil se jucau titluri gratuite, Dong Nguyen ajunsese sa castige 50. 000 de dolari pe zi doar din reclame. Respectiva performanta era cu [].

Anul 2015, cel mai cald an din 1880 si pana in prezent

Anul 2015 a fost decretat cel mai cald an din istoria moderna, asta dupa ce temperaturile inregistrate la nivel mondial din ianuarie si pana in noiembrie au batut toate recordurile, au anuntat expertii agentiei americane National Oceanic and Atmospheric Administration NOAA).

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )