Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Antena3 Antena3,
Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su. continuă pe Antena3

Interviu cu cel mai tare hacker roman: Cum ne este furata identitatea pe internet

Un cunoscut hacker din Romania, care a trecut de partea cealalta a baricadei, a facut declaratii in exclusivitate in emisiunea Editie de weekend. Cel supranumit TinKode a facut marturisiri.

Biatlon: Ole Einar Bjoerndalen, cel mai titrat sportiv din istoria JO de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate

Biatlonistul norvegian Ole Einar Bjoerndalen 44 de ani), cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate, intr-o conferinta de presa sustinuta marti, la Simonstranda Norvegia).

Productia de petrol a Rusiei, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni

Productia de petrol a Rusiei a crescut usor in martie, pana la 10,97 milioane barili pe zi, cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni si totodata peste cota convenita in acordul global pentru reducerea productiei de titei, arata datele publicate luni de Ministerul Energiei din Rusia, transmite Reuters, conform Agerpres.

Care este cel mai bun salon din Bucuresti unde te poti vopsi balayage

Tehnica balayage a devenit tot mai populara in ultima perioada, iar atuurile pe care le presupune ii.

UNJR si Asociatia Magistratilor din Romania solicita SRI sa faca publice toate protocoalele incheiate din 1990 pana in prezent

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) si Asociatia Magistratilor din Romania AMR) solicita Ministerului Public si Serviciului Roman de Informatii SRI) sa faca publice toate protocoalele sau intelegerile de cooperare pe care le-au incheiat din 1990 pana in prezent, spunand ca justitia nu poate fi administrata dupa acte secrete, ca in perioada comunista.

Cel mai accesibil Mercedes este disponibil si in Romania. Noua generatie A-Class pleaca de la 30.300 de euro

Noul Mercedes-Benz A-Class este de acum disponibil si pentru clientii din Romania. Hatchback-ul de clasa compacta a primit imbunatatiri majore si a debutat oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Sumudica, umilit in Turcia: Romanul a suferit al doilea cel mai urat esec din cariera. Ce risca acum si ce a declarat

In prima parte a sezonului in Turcia, tehnicianul de 47 de ani era pe val la Kayserispor si o prezenta constanta in emisiunile matinale din Romania. Acum, formatia sa are trei infrangeri in ultimele cinci etape.

Cel mai nou film al lui Steven Spielberg, devansat de animatia Peter Iepurasul in box office-ul romanesc. Ce incasari au avut cele doua productii VIDEO

Cel mai nou film al lui Steven Spielberg, lungmetrajul SF Ready Player One: Sa inceapa jocul, a avut un debut sub asteptari in box office-ul romanesc, fiind devansat de animatia-live action Peter Iepurasul/ Peter Rabbit.

Cel mai subtire all-in-one de la Acer iti incarca telefonul wireless

Acer si-a anuntat cel mai recent model de all-in-one si este unul care arata surprinzator de bine, pe langa faptul ca include cateva functii interesante. intr-o perioada in care cei mai multi dintre noi se orienteaza catre achizitia unui laptop, Acer incearca sa ne impresioneze cu un all-in-one de invidiat. Aspire S24 este disponibil pentru [].

FOTO Cum arata motorul avionului Blue Air care ar fi lovit cel mai probabil o pasare la decolarea din Cluj-Napoca spre Bucuresti

Situatia in care a fost implicata o aeronava Blue Air, aseara, pe Aeroportul International Cluj Napoca a fost cauzata de ingestia unui FOD foreign object debris), cel mai probabil o pasare sau un animal de mari dimensiuni, transmite compania intr-un comunicat. Din imagini se observa cum palele motorului au fost lovite si indoite ca urmare a impactului.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )