Libnet.ro
UNICEF

07:30

Care este cel mai bun salon din Bucuresti unde te poti vopsi balayage

România Liberă România Liberă,
Care este cel mai bun salon din Bucuresti unde te poti vopsi balayage

Tehnica balayage a devenit tot mai populara in ultima perioada, iar atuurile pe care le presupune ii. continuă pe România Liberă

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su.

Biatlon: Ole Einar Bjoerndalen, cel mai titrat sportiv din istoria JO de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate

Biatlonistul norvegian Ole Einar Bjoerndalen 44 de ani), cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, si-a anuntat retragerea din activitate, intr-o conferinta de presa sustinuta marti, la Simonstranda Norvegia).

Productia de petrol a Rusiei, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni

Productia de petrol a Rusiei a crescut usor in martie, pana la 10,97 milioane barili pe zi, cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni si totodata peste cota convenita in acordul global pentru reducerea productiei de titei, arata datele publicate luni de Ministerul Energiei din Rusia, transmite Reuters, conform Agerpres.

Tiriac, cel mai bun agent de turism pentru Romania: Presa iberica ii indeamna pe spanioli sa viziteze muzeul omului de afaceri din Bucuresti

Fostul jucator de tenis e un persoanj foarte mediatizat in Spania, mai ales ca detine licenta turneului de la Madrid care in acest an se va desfasura intre 7 si 13 mai.

FOTO Cum arata motorul avionului Blue Air care ar fi lovit cel mai probabil o pasare la decolarea din Cluj-Napoca spre Bucuresti

Situatia in care a fost implicata o aeronava Blue Air, aseara, pe Aeroportul International Cluj Napoca a fost cauzata de ingestia unui FOD foreign object debris), cel mai probabil o pasare sau un animal de mari dimensiuni, transmite compania intr-un comunicat. Din imagini se observa cum palele motorului au fost lovite si indoite ca urmare a impactului.

Care e cel mai sigur loc intr-un autocar in caz de accident

Un accident rutier in care este implicat un autocar se poate lasa cu urmari grave. Tocmai de aceea, unii dintre pasageri aleg locul in functie de unde cred ei ca e mai sigur. Pasagerii aleg un loc in autocar, daca au optiunea sa aleaga, in functie de unde cred ei ca e cel mai sigur.

Perturbarea mediului concurential este prima consecinta a infiintarii, la limita legii, a companiilor municipale din Bucuresti

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, care reuneste peste 25 asociatii de business, camere de comert bilaterale si confederatii, cere Primariei Capitalei sa respecte principiile liberei concurente, principiul transparentei si prevederile legale in atribuirea contractelor de servicii publice catre companiile municipale infiintate anul trecut si sustine ca perturbarea mediului concurential este prima consecinta a infiintarii, la limita legii, a companiilor municipale din Bucuresti, informatiile existente pana in prezent indicand faptul ca cele mai multe achizitii sau facut prin atribuire directa, uneori in timp record, ceea ce exclude de la bun inceput orice analiza serioasa a posibilelor oferte.

Cel mai subtire all-in-one de la Acer iti incarca telefonul wireless

Acer si-a anuntat cel mai recent model de all-in-one si este unul care arata surprinzator de bine, pe langa faptul ca include cateva functii interesante. intr-o perioada in care cei mai multi dintre noi se orienteaza catre achizitia unui laptop, Acer incearca sa ne impresioneze cu un all-in-one de invidiat. Aspire S24 este disponibil pentru [].

Strada din Bucuresti care are un singur numar

In Bucuresti, exista o stradacu un singur numar. Este vorba despre strada Vasile Adamachi, care gazduieste Sinagoga Mare, ce dateaza din anul 1847. in perioada comunista mai multe case ce.

Investitorii straini si romani: Modul de functionare a Companiilor Municipale din Bucuresti distorsioneaza mediul concurential

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei solicita Primariei Municipiului Bucuresti sa respecte principiile liberei concurente, principiul transparentei si prevederile legale in atribuirea contractelor de servicii publice catre Companiile Municipale infiintate anul trecut. Evaluand modul in care au functionat cele 22 de companii infiintate in 2017 sub umbrela Primariei, am constatat ca exista o prapastie adanca intre principiile de actiune si practica administratiei publice din Bucuresti in atribuirea contractelor de servicii publice, pe de o parte, normele legale in vigoare si mecanismele pietei libere, pe de alta parte. Ne ingrijoreaza, de asemenea, lipsa de transparenta care caracterizeaza intreaga activitate de pana acum a companiilor municipale, se arata intr-un mesaj remis marti, HotNews. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )