Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel mai poluat loc de pe glob: lacul din Muntii Ural, considerat iadul pe Pamant

Adevărul Adevărul,
Cel mai poluat loc de pe glob: lacul din Muntii Ural, considerat iadul pe Pamant

Cel mai toxic loc din lume se afla la sud de Muntii Ural, in Rusia, fiind considerata zona cu cea mai mare incarcatura de radiatii radioactive. continuă pe Adevărul

Cel mai tare loc de parcare. Uite ce a scris un elev langa scoala la care invata

Un liceu din Waco, Texas, le-a permis elevilor sai sa isi personalizeze locurile de parcare din apropierea institutiei de invatamant, intr-o initiativa menita sa incurajeze creativitatea tinerilor, scrie.

Mirel Radoi, desfiintat! Cel mai dur atac, dupa eliminarea din Europa League

Steaua a ratat calificarea in grupele Europa League dupa a ce pierdut duelul cu Rosenborg, scor 3-1 la general. Adi Matei, fost jucator la Steaua, il critica pe Radoi, pe care il considera vinovat de.

NATO organizeaza cel mai mare exercitiu militar din 2002. Cand va avea loc

Alianta Nord Atlantica NATO) va organiza la toamna cel mai mare exercitiu militar dupa 2002 cu participarea a circa 36. 000 de soldati, a anuntat joi unul dintre sefii militari ai NATO, relateaza Agerpres.

Un turist a murit dupa ce a cazut intr-o rapa din Muntii Piatra Craiului, in timp ce facea o poza

Un turist in varsta de 35 de ani a murit duminica dupa ce a cazut intr-o rapa din Muntii Piatra Craiului, in timp ce incerca sa faca cateva fotografii. Barbatul este original din Turnu Magurele si a.

VIDEO Golul lui Messi contra lui Bayern Munchen, ales cel mai frumos din sezonul trecut al competitiilor UEFA

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a marcat cel mai frumos gol al sezonului precedent in competitiile UEFA, in urma votului care a avut loc pe site-ul oficial al forului european, informeaza Mediafax.

Cel mai util test al bateriei: de la iPhone 6 la Galaxy S6, cele mai eficiente telefoane

Dupa cum bine stii, cel mai mare inamic al smartphone-ului este autonomia scazuta a bateriei. Din fericire exista un test care iti arata care tine cel mai mult si cel mai putin. Surprinzator, dar Sony are un invingator la acest capitol.

Alex Velea isi tatueaza sotia si copilul! Mai are loc pe piele?

Alex Velea marturiseste ca intentioneaza sa isi faca doua noi tatuaje. Unul sa o reprezinte pe sotia lui, Antonia, si altul, pe baietelul lor, Dominic. Iata ce spune ca are de gand sa faca.

O reducere incredibila la cel mai subtire smartphone, Oppo R5s

Mai aveti 24 de ore sa cumparati un Oppo R5s, poate cel mai subtire smartphone, la un pret infim in comparatie cu valoarea sa reala. Trebuie sa urmariti cu mare atentie lansarile de smartphone-uri pentru a sti exact cine se mandreste saptamana aceasta cu titlul de cel mai subtire. Trecand insa peste detaliile de fond, [] O reducere incredibila la cel mai subtire smartphone, Oppo R5s Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Litoralul romanesc, cel mai ieftin din sud-estul Europei

Litoralul romanesc a devenit, de anul acesta, cea mai ieftina varianta de concediu din zona de est a Europei. Potrivit unui studiu, turistii cheltuie in medie mai putin de 50 de euro ca sa petreaca o zi la malul.

Un barbat din Mexic sustine ca are cel mai mare penis din lume

Un mexican in varsta de 52 de ani sustine ca are cel mai mare penis din lume. Si ar putea sa aiba dreptate. Conform spuselor sale, organul are 48 de centimetri si ii ajunge chiar pana la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2773 seconds )