Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai popular antivirus ar fi fost folosit de rusi ca sa fure informatii din America

Antena3 Antena3,
Cel mai popular antivirus ar fi fost folosit de rusi ca sa fure informatii din America

Rusia este acuzata ca a folosit antivirusul Kaspersky pentru a spiona Agentia de securitate americana. A fost, insa, nevoie ca hackerii israelieni sa se infliltreze in sistemul rusesc pentru a afla. continuă pe Antena3

Cel mai popular antivirus ar fi fost folosit de rusi ca sa fure informatii din America

Hackeri din Rusia ar fi folosit cel mai popular antivirus pentru a fura date pe care le are NSA. Compania neaga aceste informatii. Potrivit raportului care acuza antivirusul Kaspersky ca a fost o unealta in mainile hackerilor rusi, informatiile erau din domeniul securitatii si apararii impotriva atacurilor cibernetice. Cei implicati ar fi putut afla de [].

Avem cel mai bogat mix energetic din regiune, daca nu din Europa

Romania are, la ora actuala, cel mai bogat mix energetic din regiune, daca nu din Europa, iar acesta trebuie pus in valoare si trebuie folosit ca atare, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de specialitate, ministrul Energiei, Toma Petcu, potrivit Agerpres.

VIDEO Caine gasit cu sageti in cap si plamani, dupa ce a fost folosit ca tinta

Un caine fara stapan a fost gasit sambata, 7 octombrie, in localitatea Simionesti, cu mai multe sageti infipte in cap si in corp, dupa ce a fost folosit ca tinta. Acesta a fost gasit de un localnic, chiar in curtea sa.

Gest socant! Un catel a fost folosit ca tinta si umplut de sageti pe tot corpul (FOTO)

Un caine fara stapan a fost gasit in localitatea Simionesti plin de sageti infipte in cap si in corp. Sarmanul animal a fost folosit da tinta de catre niste oameni fara.

A murit cel mai longeviv veteran de razboi. Generalul Stan Nitu s-a stins din viata la varsta de 97 de ani

S-a stins din viata cel mai longeviv veteran de razboi. Generalul Nitu Stan, cetatean de onoare al Pitestiului, s-a stins din viata la 97 de ani. Nitu Stan a fost participant la luptele de la Cotul.

Romania, printre tarile cu cel mai scazut numar de psihiatri per locuitor

Aproximativ 90. 000 de psihiatri au fost inregistrati in 2015 la nivelul Uniunii Europene, iar cel mai scazut numar de specialisti se aflau in tari precum Bulgaria, Polonia, Malta, Spania,.

California este devastata de cel mai grav incendiu de vegetatie din istoria sa. Cel putin 17 oameni au murit

California este devastata de cel mai grav incendiu de vegetatie din istoria sa. Case, podgorii si zeci de mii de hectare de padure au ars in ultimele 48 de ore. Cel putin 17 oameni au murit si alti 100.

FOTO Cel mai nou model Ford va fi lansat la Craiova. Autoturismul EcoSport va fi cel mai complex automobil produs in Romania

Modelul EcoSport va fi ansamblat la fabrica din Banie si va fi cel mai avansat si complex automobil produs in Romania. Compania americana a oprit in luna iunie productia modelului B-Max la Craiova.

Maxim istoric. Indicele ROBOR la trei luni este la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,82%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana in p.

Indicele Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 1,82%, cel mai mare din ultimii 3 ani

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,82%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana in prezent, dupa ce a scazut de doua ori saptamana trecuta, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie News. ro. Nivelul atins joi este cel mai mare din 11 noiembrie 2014 pana in prezent, cand a atins nivelul de 1,84%.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )