Libnet.ro
UNICEF

21:15

A murit cel mai longeviv veteran de razboi. Generalul Stan Nitu s-a stins din viata la varsta de 97 de ani

Antena3 Antena3,
A murit cel mai longeviv veteran de razboi. Generalul Stan Nitu s-a stins din viata la varsta de 97 de ani

S-a stins din viata cel mai longeviv veteran de razboi. Generalul Nitu Stan, cetatean de onoare al Pitestiului, s-a stins din viata la 97 de ani. Nitu Stan a fost participant la luptele de la Cotul. continuă pe Antena3

S-a stins din viata cel mai longeviv veteran de razboi (FOTO)

S-a stins din viata cel mai longeviv veteran de razboi. Generalul Stan Marin Nitu a incetat din viata la varsta de 96 de ani. Stan Marin Nitu si-a dedicat o buna parte a vietii ajutand.

Cum au murit cei mai odiosi dictatori ai umanitatii. Unul s-a sinucis in conditii misterioase, celalalt a decedat dupa o posibila otravire

Doi dintre cei mai cumpliti dictatori ai istoriei contemporane au sfarsit in conditii misterioase. Adolf Hitler si Iosif Visarionovici Stalin, liderii a doua super-puteri totalitare care au dominat cel de-Al Doilea Razboi Mondial, au murit in conditii greu de elucidat.

Cel mai mare vehicul electric din lume e mai tare decat orice Tesla

Cel mai mare vehicul electric din lume este construit in timp record de un sindicat elvetian de companii. Prototipul in cauza nu este menit sa fie afisat la targuri, ci mai degraba pentru a ajuta cu munca dificila din siturile de exploatare. Cantarind 45 de tone cand este gol si 65 de tone umplut la [].

Romania, printre tarile cu cel mai scazut numar de psihiatri per locuitor

Aproximativ 90. 000 de psihiatri au fost inregistrati in 2015 la nivelul Uniunii Europene, iar cel mai scazut numar de specialisti se aflau in tari precum Bulgaria, Polonia, Malta, Spania,.

FOTO Cand va incepe cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, la Sfanta Cuvioasa Parascheva

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, de Sfanta Cuvioasa Parascheva, va incepe marti, insa, cativa crednciosi au ajuns, inca de luni, si asteapta scoaterea raclei din Catedrala Mitropolitana.

Cine e cel mai bine platit om din Parlamentul Romaniei (FOTO)

Ca parlamentarii au salarii mari nu mai este o surpriza pentru nimeni. Dar ca cel mai mare venit nu il are un politician cunoscut, ci un deputat care nu s-a remarcat prin nimic pana acum starneste.

Simona Halep: Multe jucatoare mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams

Simona Halep s-a intors in tara in ziua in care a devenit in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA. Mai multe jucatoare din circuit au felicitat-o pe Halep, insa cel mai important mesaj l-a primit de la Serena Williams, dupa cum a precizat numarul 1 WTA pe aeroportul Henri Coanda. Se actualizeaza.

Cel mai popular antivirus ar fi fost folosit de rusi ca sa fure informatii din America

Hackeri din Rusia ar fi folosit cel mai popular antivirus pentru a fura date pe care le are NSA. Compania neaga aceste informatii. Potrivit raportului care acuza antivirusul Kaspersky ca a fost o unealta in mainile hackerilor rusi, informatiile erau din domeniul securitatii si apararii impotriva atacurilor cibernetice. Cei implicati ar fi putut afla de [].

Romania inregistreaza in continuare cel mai mare deficit de incasare a TVA din UE

Tara noastra ramane statul membru al Uniunii Europene UE) care inregistreaza cel mai mare deficit de colectare de TVA, de 37,2% diferenta dintre sumele de TVA ce ar trebui colectate si incasarile efective din TVA). Aceasta se traduce intr-o suma neincasata de aproximativ 7,7 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat de presa al companiei de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers PwC), care citeaza un studiu al Comisiei Europene.

Ministrul Justitiei: Ramanerea Inspectiei Judiciare la CSM, cel mai putin probabila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca este cel mai putin probabil ca Inspectia Judiciara sa ramana la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), informeaza Agerpres. Pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )