Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai probabil, metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici pe 30 iunie, asa cum a promis premierul Orban. Care este noul termen

Antena3 Antena3,
Cel mai probabil, metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici pe 30 iunie, asa cum a promis premierul Orban. Care este noul termen

Responsabilii Metrorex pentru linia de metrou din Drumul Taberei anunta ca aceasta va fi pusa in functiune pana la finalul verii. Termenul de 30 iunie promis de premierul Ludovic Orban, cel mai probabil, nu va fi respectat pentru ca abia luna viitoare incep probele dinamice. continuă pe Antena3

Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata la sfarsitul lunii iunie. Receptia este amanata, din nou, pentru sfarsitul anului

Lucrarile la metroul din Drumul Taberei nu vor fi receptionate la sfarsitul lunii iunie, asa cum au declarat recent ministrul Transporturilor, Lucian Bode. si premierul Ludovic Orban. Desi ultimul termen de finalizare a lucrarilor pentru Magistrala 5 era finalul lunii iunie, Metrorex mai are nevoie de 1. 000 de angajati pentru a termina lucrarile.

Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici la final de iunie

Reprezentantii Metrorex nu mai garanteaza ca Metroul de Drumul Taberei va fi inaugurat pe 30 iunie, termenul asumat initial de noua conducere a companiei. Noul termen anuntat acum este sfarsitul verii, potrivit Radio Romania Actualitati RRA).

Un roman este cel mai batran barbat din lume. Dumitru Comanescu tocmai a preluat acest titlu, la varsta de 111 ani si 202 zile

Dumitru Comanescu a devenit joi, oficial, cel mai batran barbat din lume, dupa decesul britanicului Robert Weighton, care, la 112 ani, era cel mai longeviv barbat de pe planeta.

Ministrul Economiei explica de ce romanii platesc cel mai scump gaz din Europa

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a explicatde ce romanii platesc cel mai scump gaz din Europa: Piata a fost complet dezechilibrata in momentul aparitiei OUG 114 care practic a plafonat pretul la producator.

Scottie Pippen, despre cel mai bun baschetbalist din istorie: Nu e Michael Jordan

S-a declarat dezamagit si nervos dupa ce a vazut documentarul The Last Dance, iar acum a iesit cu o alta serie de declaratii, de aceasta data pentru Essentially Sports. Scottie Pippen a vorbit despre cel mai bun jucator din istoria NBA, iar acesta nu este Michael Jordan.

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile.

Cel mai tanar roman angajat la Adobe: cum a atins performanta un licean de 17 ani

Adobe are in Romania cel mai mare sediu din aceasta regiune a Europei, iar Tudor Coman este cel mai tanar angajat al diviziei autohtone, la doar 17 ani. La prima vedere, Tudor Coman este un elev.

Cel mai aglomerat aeroport din lume in perioada pandemiei...in unele sambete

Aeroportul International din Anchorage, Alaska, nu are cascadele sau opulenta aeroportului Changi din Singapore sau cele opt piste ale aeroportului OHare din Chicago, dar acest micut aeroport fara pretentii, aflat la jumatatea distantei dintre New York si Tokyo, a asistat la o neasteptata crestere in proeminenta in ultimul timp, relateaza CNN.

Merkel: Parteneriatul cel mai important al Europei este cu SUA, dar UE are un interes strategic in relatia cu China

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, miercuri, ca cel mai important parteneriat al Europei este cel cu SUA, comentand insa ca acesta nu este asa cum si-ar dori, mai ales in probleme legate de mediu. in context, liderul de la Berlin a spus ca UE are un interes strategic in colaborarea cu China care va revendica pozitia de lider in actuala arhitectura internationala. Germania va prelua presedintia rotativa a UE de la 1 iulie.

Cel mai vizitat monument turistic din Italia, celebrul Colosseum din Roma, se redeschide din 1 iunie

Cel mai vizitat monument turistic din Italia - celebrul Colosseum din Roma - se va redeschide din 1 iunie si va fi iluminat in culorile drapelului Italiei, potrivit AFP. Colosseum-ul a fost inchis mai bine de doua luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )