Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cel mai aglomerat aeroport din lume in perioada pandemiei...in unele sambete

Hotnews Hotnews,
 Cel mai aglomerat aeroport din lume in perioada pandemiei...in unele sambete

Aeroportul International din Anchorage, Alaska, nu are cascadele sau opulenta aeroportului Changi din Singapore sau cele opt piste ale aeroportului OHare din Chicago, dar acest micut aeroport fara pretentii, aflat la jumatatea distantei dintre New York si Tokyo, a asistat la o neasteptata crestere in proeminenta in ultimul timp, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

Naomi Osaka, sportiva cel mai bine platita din lume

Japoneza Naomi Osaka, fosta lidera a ierarhiei WTA, este sportiva cel mai bine platita din lume la ora actuala.

Roland Garros 2020 ar putea fi organizat la finalul lui septembrie Simona Halep a cucerit French Open in 2018 si e considerata una dintre cele mai bune tenismene din lume pe zgura (VIDEO)

Roland Garros 2020, turneu la care Simona Halep va fi cel mai probabil cotata cu prima sansa, va avea loc in toamna. Guy Forget, directorul French Open, a anuntat ca lucreaza indeaproape cu autoritatile.

OMS: America de Sud este noul epicentru al pandemiei. Brazilia, a doua cea mai afectata tara din lume, cu peste 330.000 de cazuri (VIDEO)

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca America de Sud a devenit noul epicentru al pandemiei de coronavirus. Cea mai grava situatie se afla in Brazilia, care a devenit a doua cea mai afectata.

S-a reluat circulatia pe cel mai inalt drum din tara

Circulatia pe Transalpina, cel mai inalt drum din Romania, s-a redeschis de astazi, de la ora 8,00, pe tot traseul drumului. Anuntul a fost facut de catre reprezentantii Drumurilor Nationale. Pe perioada iernii, sectorul cuprins intre Ranca si Obarsia Lotrului a fost inchis.

Cel mai tanar roman angajat la Adobe: cum a atins performanta un licean de 17 ani

Adobe are in Romania cel mai mare sediu din aceasta regiune a Europei, iar Tudor Coman este cel mai tanar angajat al diviziei autohtone, la doar 17 ani. La prima vedere, Tudor Coman este un elev.

Cel mai chinuit rau din judetul Galati, reasezat in matca. in ultimii ani a provocat cateva inundatii grave

Este vorba de raul Corozel si de portiunea acestuia din zona localitatii Matca. Localnicii ingustasera tot mai mult albia, iar la orice ploaie raul inghesuit dadea pe dinafara inundand gospodariile si locuintele din apropiere.

Cel mai important avion care a aterizat in Turcia, in ultimii zece ani: aeronava care va intra in istorie

Duminica a avut loc o aterizare istorica pe un aeroport din Turcia. Pentru prima oara in aproximativ zece ani, a aterizat pe pamant turcesc un avion din aceasta tara. in urma cu un.

Cel mai mare operator de turism din lume vrea sa reia pana la sfarsitul lui iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa

TUI, cel mai mare operator de turism din lume, vrea sa reia pana la finalul lunii iunie zborurile catre principalele destinatii de vacanta din Europa, a anuntat directorul general al grupului, Fritz Joussen, citat de Reuters.

P Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume, ideala pentru activitatile profesionale, de invatare sau de relaxare

Utilitatea unui dispozitiv cu un ecran mai mare decat al unui smartphone si mai portabil decat un laptop sau PC s-a vazut cel mai bine in zilele de izolare. Video call-uri, sedinte, lectii online, toate aceste lucruri au testat din plin infrastructura de internet, dar si device-urile pe care fiecare le-a folosit pentru a ramane conectat cu activitatile obisnuite, chiar si de acasa. Vorbim despre tableta, acest dispozitiv aflat la granita dintre laptop si telefonul mobil, care se remarca printr-un ecran generos si o baterie puternica. in materialul de astazi, o sa discutam despre Huawei MatePad Pro, tableta varf de gama recent lansata de HUAWEI si propunerea companiei pentru anul 2020 in materie de tablete.

webPR Elefant.ro va organiza cel mai mare targ de carte din acest an

In perioada 27-31 mai 2020, elefant. ro va organiza elefantFest, cel mai mare targ de carte ce a avut loc vreodata in Romania unde sunt asteptati sa participe peste un milion de cititori din toata tara. Organizat exclusiv online, elefantFest poate gazdui, astfel, de 10 ori mai multi pasionati de lectura decat reuseau sa atraga, in trecut, cele mai populare targuri de carte traditionale unde, in medie, la o editie, participau aproximativ 100. 000 de vizitatori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )