Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai profitabil meci din istorie se joaca in barajul de promovare in Premier League: Care sunt sumele astronomice la care poate ajunge castigatoarea

B1 B1,
Cel mai profitabil meci din istorie se joaca in barajul de promovare in Premier League: Care sunt sumele astronomice la care poate ajunge castigatoarea

Nu e finala Champions League, nu e titlul de campioana in Spania sau Anglia, ci e meciul de promovare in Premier League dintre Aston Villa si Derby County. Acesta este meciul care va fi cel mai profitabil din. continuă pe B1

Dacia a avut in 2018 cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro si cel mai ridicat profit din istorie

Automobile Dacia a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro, in crestere cu 5% fata de anul anterior, iar profitul a crescut cu 40%, la 162 milioane de euro, cel mai ridicat nivel din istoria companiei, relateaza Mediafax.

Robert Cazanciuc, liderul comisiei juridice a Senatului: PSD a suferit cea mai mare cadere din istorie. Nu este vina doar a lui Dragnea, n-am ascultat vocea celor care ne contesta

Fostul ministru PSD al Justitiei, Robert Cazanciuc,a declarat, luni, PSD a suferit cel mai mare esec electoral din istorie. Cazanciuc, liderul comisiei juridice a Senatului, afirma ca vina nu o poarte doar.

Un antreprenor roman, numit de Forbes cel mai tanar milionar din Silicon Valley

Siliocon Valley ar putea avea circa 5. 000 de antreprenori cu averi de milioane de dolari pana la finele acestui an, potrivit raportului Yahoo! Finance, citat de Forbes US. Iar unul dintre cei mai tineri milionari din aceasta zona este romanul Sebastian Dobrincu 20 de ani).

Dacia a atins cel mai ridicat profit din istorie, in 2018. Duster, varful de lance al gamei

Producatorul roman de vehicule Automobile Dacia a inregistrat anul trecut un profit net de 752,4 milioane lei 161,3 milioane euro), acesta fiind cel mai ridicat nivel din istoria companiei. Dusterul a fost varful de lance al gamei Dacia, subliniaza compania.

SENZATIONAL: Un roman este cel mai tanar MILIONAR din Silicon Valley! Cum a reusit sa fie in TOP la doar 20 de ani (FOTO)

La doar 20 de ani, Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodata, noteaza revista Forbes. Tanarul romana fost inclus in lista celor mai bogati 30 de.

Cum voteaza cel mai sarac sat din tara. VIDEOREPORTAJ din inima Teleormanului: De bine, de rau macar astia ne-a mai dat ceva...

Necsesti, comuna din Teleorman la vreo 40 de km de Alexandria, e considerata de statistici drept cea mai saraca din tara, insa nu toti satenii sunt de acord cu datele de pe hartie. Cum sa fie? Daca tinem 30 de insi la ajutor social, jumate din comuna, spune suparat un tanar care recunoaste ca nu va merge la vot. Vor merge ceilalti. Altul spune ca va vota DA la Referendum si o apara pe Kovesi. Daca-i dai Justitiei in cap, ai terminat cu toti de aici. Dar de Dragnea ce parere are? Un baiat de nota zece. A facut ceva. Oameni nu prea mai sunt in sat, populatia e imbatranita, iar copiii au plecat care cum au putut pe afara pentru un trai mai bun. Ei stie ca noi votam cu PSD-ul, spune un barbat cu toti copiii plecati prin Spania si Anglia. Nu le place ce se intampla in tara, ca altfel nu plecau, recunoaste insa barbatul.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Cel mai vanat primar din tara dezminte ca ar fi batut palma cu PNL. Gheorghe Damian sustine ca ramane independent

Primarul comunei Ciugud din Alba, Gheorghe Damian, respinge speculatiile potrivit carora ar fi trecut la PNL. Damian a fost exclus in 2017 din PSD, la propunerea presedintelui organizatiei judetene, deputatul Ioan Dirzu. Comuna Ciugud este cea mai performanta din tara in atragerea de fonduri europene.

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume

Fiat Chrysler vrea o alianta cu Renault pentru a forma cel mai mare grup auto din lume, care impreuna cu Nissan si Mitsubishi, ar ajunge la o productie de 15 milioane de masini pe an, scrie Automotive News Europe .

Ce scrie presa internationala despre condamnarea lui Dragnea: Cel mai puternic politician, in inchisoare

Condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a starnit reactii si in presa internationala, dupa cum era de asteptat. Euronews titreaza cum cum cel mai put ernic politician roman merge la inchisore, in timp ce.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )